Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Έτοιμη η Ιεράπετρα να γράψει ιστορία

Οι ομάδες του Περιφερειακού της Κρήτης έχουν ολοκληρώσει τις φετινές τους υποχρεώσεις με εξαίρεση την Ιεράπετρα. Η ομάδα του Νίκου Δεδελετάκη έχει προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και αύριο Πέμπτη στις 14:30 στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, θα αντιμετωπίσει τον Αιολικό. 

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και στην Ιεράπετρα είναι μεγάλη η θέληση για να προχωρήσει περισσότερο η ομάδα στο θεσμό για να γράψει ιστορία. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χρήστος Σφήκας της ανατολικής Αττικής με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Τζαφόλια από τον ίδιο σύνδεσμο.
Τη δίψα που έχουν για να κατακτήσουν την νίκη εξέφρασαν για ακόμα μια φορά οι παίκτες της Ιεράπετρας κατά την αναχώρησή τους για την Αθήνα. «Οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω», τόνισε ο Κώστας Δεδελετάκης, «έχουμε καλές πιθανότητες για την νίκη», είπε ο Αλευράς.
Αναλυτικά τα λόγια τους κατά την αναχώρηση της ομάδας σήμερα 7:00 μ.μ.:

Μεγαλύτερο το κίνητρο
«Όλοι οι παίκτες είναι διψασμένοι για διάκριση. Το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο για εμάς που πάμε για πρώτη φορά σε προημιτελικούς κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον παίκτη να παίξει σε αυτή τη φάση. Όλοι ονειρεύονται να φτάσουν εδώ. Εγώ και τα άλλα παιδιά οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε όλους τους τομείς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο», δήλωσε ο Μαστοράκης.

Νίκος Δεδελετάκης:
Δύσκολο παιχνίδι
Από την πλευρά του ο κόουτς επισήμανε: « Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Ο Αιολικός είναι μία μαχητική ομάδα, και έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα. Δεν θα τα παρατήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιγνίδι μας και να μην αφήσουμε περιθώρια. Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε την νίκη (Οι δηλώσεις έγιναν στο ierapetrafc.blogspot.com/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου