Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΑΣΙΤΕΣ: Κάλεσμα Ζαχαριουδάκη

Απολογισμός της χρονιάς που πέρασε αλλά και καθορισμός στόχων της επόμενος σεζόν, θα είναι τα κύρια θέματα συζήτηση στην αυριανή ετήσια γενική συνέλευση των Ασιτών.
Η Γ.Σ της Κρητικής ομάδας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του γηπέδου ενώ, ώρα εκκίνησης έχει προγραμματιστεί για τις 19:30. Θα γίνει Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός, προτάσεις και προγραμματισμός της νέας περιόδου και κατάθεση υποψηφιοτήτων νέων μελών του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Ζαχαριουδάκης, μέσω της ιστοσελίδα του, κάνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη να δώσουν το παρών και να στηρίξουν την προσπάθεια για την καθιέρωση των Ασιτών, ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις του νησιού.
Μεταξύ άλλων το κάλεσμα του  προέδρου αναφέρει:
"Όλοι στην Ετήσια Γ.Σ της ομάδας μας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του γηπέδου. (11 Μάη -Τετάρτη- 19:30).
Το τέλος της φετινής περιόδου βρήκε την ομάδα μας στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Ήταν μια δύσκολη ποδοσφαιρικά χρονιά λόγω του μικρού αριθμού των ομάδων, αλλά είμαι βέβαιος ότι η πρωταγωνιστική παρουσία της ομάδας μας σε όλη τη διάρκεια της περιόδου έκανε υπερήφανο κάθε Ασιτιανό. Όλη η Κρήτη μίλησε για τις Ασίτες και χειροκρότησε την ομάδα μας. Μια ομάδα που δίδαξε ήθος και φιλοξενία και έκανε μόνο φίλους. Μια ομάδα που δεν είχε καμιά τιμωρία και έδωσε την ευκαιρία σε 8 παιδιά από τις Ασίτες και άλλα 7 από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας -από ένα ρόστερ 24 ποδοσφαιριστών-, να αγωνιστούν σε ένα ανταγωνιστικό εθνικό πρωτάθλημα.
Όσο εύκολο όμως είναι να πας ψηλά,τόσο δύσκολο είναι και να μείνεις. Να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τις Ασίτες στις μεγάλες δυνάμεις της Κρήτης. ΑΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ.
Η παρουσία όλων είναι καταλυτική για τη συνέχεια..
Υπάρχει και η δυναμική και το όνειρο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου