Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Συνεχίζει ο Παπαδημητράκης στην προεδρία του Πατούχα

Μέσα σε θερμό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί, στο πρώην Δημοτικό Μέγαρο, η Γενική Συνέλευση του Πατούχα, με θέματα συζήτησης, «απολογισμός της χρονιάς που πέρασε» αλλά και ο «σχεδιασμός της επόμενης σεζόν». 
 
Αρχικά, ο πρόεδρος εξέφρασε μια πικρία, επειδή κάποιοι τον κατηγορούσαν στα καφενεία του Βιάννου. Όμως στη συνέχεια έριξε τους τόνους και φαίνεται πως βρέθηκε η λύση για ομόνοια μεταξύ μελών και φιλάθλων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν στο τραπέζι αρκετές προτάσεις που δεν είχαν συζητηθεί από την αρχή του έτους, όπως την παρουσία νέων μελών μέσα στη διοίκηση που δεν είχαν συμμετάσχει λόγω διαφορών που είχαν παρουσιαστεί.
Ραντεβού δόθηκε σε μια εβδομάδα, για να επισημοποιηθεί η εισαγωγή των νέων μελών στη διοίκηση του Πατούχα, ενώ ενδέχεται να συζητηθεί και το θέμα με την εγγραφή μελών, που θα δίνουν ένα σημαντικό ποσό, προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει ένα επιπλέον έσοδο.
Συζητήθηκε ακόμη και το μπάτζετ της τρέχουσας περιόδου, το οποίο δεν έχει καλυφθεί, πρόβλημα που έχει προκύψει από την ασυνέπεια κάποιων χορηγών, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις συμφωνίες του περασμένου καλοκαιριού.
Η… τρύπα αφορά το ποσό των 48.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 8.000 ευρώ είναι πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στον σύλλογο από την ΕΠΟ. Πάνω σε αυτό συμφώνησαν πως μέχρι τον Ιούλιο θα καλυφθούν οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές.
Παρών στη γενική συνέλευση του Πατούχα έδωσε και ο δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα. «Δυστυχώς το ελεγκτικό συμβούλιο δεν εγκρίνει δαπάνες για τον αθλητισμό. Με άλλα λόγια δεν μπορεί να γίνει εκταμίευση, παρότι εμείς ως δημοτικό συμβούλιο ψηφίζουμε ομόφωνα να δοθούν κάποια χρήματα στην ομάδα που τα έχει ανάγκη. Είμαι ανοιχτός στο να επισκεφτούμε επώνυμους Βιαννίτες που κατοικούν ανά την Ελλάδα, προκειμένου να τους ζητήσουμε οικονομική στήριξη», τόνισε μεταξύ άλλων.(onsports.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου