Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Θετική εικόνα παρά την ήττα έδειξε ο Ρούβας στο Πλατανιά


Θετική εικόνα παρά την ήττα με 2-1 έδειξε ο Ρούβας στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά στο Μάλεμε. Οι «κυανόλευκοι» πήραν γεύση ...Γ’ Εθνικής απέναντι στους γηπεδούχους που προηγήθηκαν στο σκορ στο 19’ με κοντινό πλασέ του Μπαξεβάνη που εκμεταλλεύτηκε γύρισμα του Πιτσόκου.

Στο 49’ ο Κατσικοκέρης με προβολή από την πάσα του Μαρτσάκη έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χριστοδουλάκη, με το Ρούβα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 56’ με κεφαλιά του Φουκαράκη από σέντρα του Χαραλαμπάκη. Το τελικό 2 – 1 διαμορφώθηκε στο 67’ με δυνατό σουτ του Κατσικοκέρη μέσα από την περιοχή.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λιούρδης, Αθανασιάδης (46’ Τσοντάκης), Κατρανίτσας (46’ Παπαδημητρίου), Παληγεώργος (46’ Τζανής), Γεωργόπουλος, Πότσι, Μουνάφο, Μαρτσάκης, Πιτσόκος (70’ Πατρικάκης), Μπαξεβάνης, Κατσικοκέρης

ΡΟΥΒΑΣ: Ψαρουλάκης (46’ Χριστοδουλάκης), Μπριλάκης, Λαγουδάκης, Ιερωνυμάκης, Μπαστάκης (72’ Αναγνωστάκης), Χαραλαμπάκης (72’ Βαρούχας), Κουτσάκης, Ταβλαδωράκης (32’ Γιαννακάκης), Γουργιώτης (55 Τζωρακολευθεράκης), Ξυλούρης (30’ Αντωνάκης), Φουκαράκης (72’ Δρακούλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου