Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ιεράπετρα F.C.: Πρόβλημα με Σκύβαλο και Μαστοράκη εν όψει Αιολικού

Δύο σημαντικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Δεδελετάκης ενόψει του αγώνα κυπέλλου της άλλης Τετάρτης με τον ιστορικό Αιολικό στην Αθήνα. Ο Μανόλης Σκύβαλος και ο Γιώργος Μαστοράκης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών από προηγούμενους αγώνες με την συμμετοχή τους να είναι αμφίβολη.
  

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για τον Μαστοράκη, ο οποίος με τον Ηρόδοτο υπέστη διάστρεμμα με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο νεαρός αριστερός μπακ δεν θα έχει πρόβλημα σε ότι αφορά την συμμετοχή του στον αγώνα. Για τον 28χρονο μέσο όμως θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα δείξει η μαγνητική στο γόνατο, στο οποίο πονάει ακόμα.
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη δυνατή προπόνηση της εβδομάδας στο Μισεδάκειο με τον έμπειρο τεχνικό να δουλεύει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στην φυσική κατάσταση με πολύ τρέξιμο και ελάχιστη μπάλα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και αύριο, ενώ την Πέμπτη οι παίκτες θα έχουν το καθιερωμένο τους ρεπό.(πηγή:anatolh.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου