Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Συνάντηση προέδρων ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΕΠΟ

Σε συνάντηση κάλεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου ,τους προέδρους των ομάδων του Ηρακλείου, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Αφορμή στάθηκε η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, κατά την οποία θα βγει η τελική απόφαση για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Iraklio Bowling Center στις 19.00, με σκοπό να ακουστούν οι προτάσεις όλων των ομάδων, σχετικά με την αναδιάρθρωση και στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ να τις προωθήσει στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Με αυτόν τον τρόπο, θα υπάρχει μια σαφής εικόνα σχετικά με το τι ακριβώς θέλουν οι ομάδες, ενώ παράλληλα, οι δύο πλευρές θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πλήθος των συναντήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί φέτος ανάμεσα στις ομάδες, αποδεικνύει περίτρανα ότι υπάρχει έντονη συσπείρωση, που σκοπό έχει την ενδυνάμωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και την διεκδίκηση των αιτημάτων τους από την πολιτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου