Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Στη Δ' Εθνική ο Ζαρός


Πρωταθλητής στην Α1 ΕΠΣΗ ο Ζαρός  
Την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΠΣΗ και την άνοδο στο Περιφερειακό για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει εδώ και λίγα λεπτά ο Ζαρός.
Ο τελικός της Α1 ΕΠΣΗ ο οποίος έγινε στο Ατσαλένιο με αντίπαλο την ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή με 0-0, ισόπαλο αποτέλεσμα που σύμφωνα με την προκήρυξη για τα πλέι οφ, ευνόησε την ομάδα η οποία τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Η ομάδα του Μανόλη Σουτζή ήταν πρώτη στην κανονική περίοδο και επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί στα πλέι οφ, κατακτώντας τον τίτλο! Οι κερκίδες ήταν κατάμεστες, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης η ατμόσφαιρα ήταν θερμή χωρίς παρεκτροπές, αλλά μετά τη λήξη υπήρξαν επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.
AEK: Μπορμπουδάκης, Ζουρλαντώνης, Μπαμπουλάκης, Βασιλάκης, Αποστολάκης, Ζουμής, Τζέρτζι, Ψαλιδάκης (80' Τσαϊνης), Πατεράκης (69' Γιαλούσης), Ζανελάρης, Κεφαλιανός (88' Ευαγγελόπουλος)
ΖΑΡΟΣ: Φούλκερ, Γκουτσέλης, Μανιουδάκης, Χελά, Νικολακάκης, Πρινιανάκης, Χαλκιαδάκης, Κλαπάκης Γ., Κλαπάκης Β., Σουτζής Ν., Τσουπάκης (86' Αλμπαντάκης) Πηγή:neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου