Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΠΟΑ - Η... ΕΠΟ κρίνει τους στόχους

Το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Γ’ Εθνικής που προωθείται από την ΕΠΟ θα καθορίσει και το αγωνιστικό σκεπτικό του ΠΟΑ για την ερχόμενη σεζόν. Εφόσον η Γ’ Εθνική γίνει μια ερασιτεχνική κατηγορία τότε στο σωματείο του Ατσαλένιου είναι δεδομένο ότι θα κυνηγήσουν την άνοδο θεωρώντας ότι μπορούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος.


ΠΟΑ - Η... ΕΠΟ κρίνει τους στόχουςΧθες στις 9.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ. Σ. στην οποία κλήθηκε και ο τεχνικός της ομάδας Μανώλης Πατεμτζής η παρουσία του οποίου είναι δεδομένη και την ερχόμενη περίοδο, για να αξιολογηθεί ο απολογισμός της ομάδας στη διάρκεια της χρονιάς.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται μάλιστα να δοθεί συνέντευξη Τύπου από τη διοίκηση για να αναφερθεί στο πλάνο που θα ακολουθηθεί, ενώ η ύπαρξη βασικού κορμού που στηρίζεται σε νεαρούς αθλητές δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπουτσάκης από τον Κεραυνό θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα ενταχθεί στην ομάδα. Σήμερα στις 6.30 μ.μ. είχε προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με το Ρούβα στο Ατσαλένιο.(patris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου