Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΕ Ρεθύμνου: Καθοριστική προσπάθεια την Δευτέρα για το μέλλον της Π.Ε.Ρ.



Μία από τις τελευταίες προσπάθειες να σώσει την παρτίδα κάνει η Ποδοσφαιρική Ένωση Ρεθύμνου, με την συγκέντρωση που προγραμματίζει για την ερχόμενη Δευτέρα στην αίθουσα του ΕΒΕ Ρεθύμνου. Η πρώτη χρονιά της Ένωσης δύο εκ των πιο ιστορικών σωματείων του Ρεθύμνου, του Ρεθυμνιακού και του Αστέρα Ρεθύμνου, άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Όλοι γνώριζαν από την αρχή ότι το εγχείρημα ήταν δύσκολο, αλλά στην πορεία προέκυψαν ακόμη μεγαλύτερα, με την σιωπηρή αποχώρηση κάποιων μελών. Η Ποδοσφαιρική Ένωση Ρεθύμνου νοσούσε στον τομέα της οργάνωσης, έχοντας ως ένα από τους μεγάλους αντιπάλους της, τον χρόνο, μιας και πέρυσι χρειάστηκε να φτάσουμε κοντά Αύγουστο, για να προχωρήσει η διαδικασία της συνένωσης. Αρκετά πράγματα δεν έγιναν σωστά και σίγουρα έχουν γίνει λάθη τα οποία τα έχουν παραδεχθεί τα εναπομείναντα μέλη της διοίκησης, που δεν παράτησαν την προσπάθεια.
Πλέον την ερχόμενη Δευτέρα καλούν – ίσως και για τελευταία φορά – αρχές, επιχειρηματίες και φιλάθλους να ανταλλάξουν απόψεις για το ποδόσφαιρο της πόλης, το οποίο η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίζει και μαραζώνει. Το εγχείρημα συσπείρωσης δυνάμεων στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο αποτελεί στην παρούσα οικονομική και συγκυριακή κατάσταση, τη μοναδική λύση για να μην περιοριστεί στα όρια της πόλης. Το ζητούμενο είναι να βρεθούν αυτοί οι οποίοι θα υλοποιήσουν ένα ανάλογο σχεδιασμό. Υπάρχουν αυτοί που θα ενδιαφερθούν να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση; Να οργανώσουν, να πείσουν και να δημιουργήσουν ένα όραμα, προς τέρψη της νεολαίας και των ταλαντούχων παιδιών των Ακαδημιών;
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (8.30) ΣΤΟ ΕΒΕ
Σε αυτό το ερώτημα θα κληθούν να απαντήσουν όσοι ενδιαφέρονται για το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο. Ίσως την ερχόμενη Δεύτερα στη συγκέντρωση που πραγματοποιεί η Ποδοσφαιρική Ένωση Ρεθύμνου, να κριθεί το δικό της μέλλον και να πάρουμε την απάντηση αν υπάρχει επόμενη ημέρα σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 10 περίπου μήνες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει εκδώσει η διοίκηση της ΠΕΡ, το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαΐου στις 20.30 το βράδυ στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ρεθύμνου.
Η ανακοίνωση – κάλεσμα της ΠΕΡ, πιο συγκεκριμένα αναφέρει «Το Δ.Σ. της Π.Ε.Ρ. (Ποδοσφαιρικής Ένωσης Ρεθύμνου) καλεί όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για το μέλλον της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας σε συγκέντρωση, τη Δευτέρα 23 του Μάη ώρα 20.30 στο Εμπορικό Επιμελητήριο.
Επιθυμούμε την παρουσία και τις προτάσεις αρχών, επιχειρηματιών και αγνών φιλάθλων σε μια ειλικρινή συζήτηση για την προοπτική του ποδοσφαίρου στην πόλη μας».
Η πρόθεση της διοίκησης της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Ρεθύμνου είναι σαφής. Να κάνει μια σφυγμομέτρηση για το ενδιαφέρον του κόσμου της πόλης, να στηρίξει μια ομάδα. Και να συμπληρώσουμε εμείς. Αν είναι δυνατόν μία πόλη σαν το Ρέθυμνο να μην μπορεί να στηρίξει μια οργανωμένη ομάδα στην Δ’ Εθνική.Πηγή: hxosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου