Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ο Καραΐσκος στο επίκεντρο

  

Δύο μέρες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι άνθρωποι του ΠΑΟ Κρουσώνα φαίνεται να κοιτάζουν ήδη την επόμενη μέρα. Στο επίκεντρο βρίσκεται το θέμα του προπονητή, όπως δήλωσε στον «10ο Όμιλο» ο Γιάννης Πρικάκης, ο οποίος θα επιδιώξει την παραμονή του Βασίλη Καραΐσκου στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε σχετικά με το θέμα του προπονητή: «Θεωρώ ότι δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη με πέρσι. Κατά τη γνώμη μου η συμβολή του Βασίλη Καραΐσκου στη φετινή καλή πορεία της ομάδας ήταν καταλυτική και προσωπική μου επιδίωξη θα είναι να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και για την επόμενη σαιζόν. Πρόκειται για προσωπική μου άποψη, βέβαια, η οποία δεν έχει συζητηθεί στο συμβούλιο του ΠΑΟΚ, αφού δεν γνωρίζω ακόμα αν θα παραμείνω στην προεδρεία της ομάδας. Τα προβλήματα είναι πολλά και ίσως ήρθε ο καιρός να κοιτάξω πέρα από την ομάδα και την οικογένεια μου».
Ο εντυπωσιακός δεύτερος γύρος που πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, όταν και αναρριχήθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για τον έμπειρο προπονητή. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από την θέληση του Βασίλη Καραΐσκου, αφού τα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος ο σύλλογος φαίνεται να προκαλούν και στον ίδιο έντονο προβληματισμό.
Την προσεχή Δευτέρα (16/5) στην αίθουσα της Ενορίας του Κρουσσώνα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γ.Σ του ΠΑΟΚ με θέματα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της φετινής σεζόν και τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου.  Επιμέλεια: 10ος όμιλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου