Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τα πρώτα βήματα για την επόμενη μέρα στο Ζαρό...

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει ο Ζαρός μετά την άνοδο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΗ. Βέβαια, τους πανηγυρισμούς διαδέχονται σιγά-σιγά οι πρώτες σκέψεις για την επόμενη μέρα, που θα βρει την ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία και οι απαιτήσεις είναι σαφώς περισσότερες. 
Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο, όπου θα τεθούν επί τάπητος σημαντικά ζητήματα και αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν υπάρξουν προσθήκες στο διοικητικό σχήμα, αλλά και ποιες θα είναι αυτές. Παράλληλα, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα, τόσο στο θέμα του προπονητή, αλλά και για το έμψυχο δυναμικό, όπου σίγουρα θα υπάρξει ενίσχυση. Άλλωστε, στις τάξεις του Ζαρού επισημαίνουν ότι πρέπει να ξεκινήσουν με σωστές βάσεις, ώστε να γίνει ένα «χτίσιμο» που θα σχετίζεται με τους στόχους που θα τεθούν.

Από ’κει και πέρα, το Σάββατο η ομάδα του Μανόλη Σουτζή θα συμμετέχει στη φιέστα του Κόρακα στην Πόμπια, ενώ την Κυριακή έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τους παλαιμάχους στο γήπεδο του Ζαρού, όπου οι πρωταθλητές θα γιορτάσουν το φετινό επίτευγμα. Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου