Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC - Οι ώρες μετράνε αντίστροφα για τη μεγάλη στιγμή

Οι ώρες μετράνε αντίστροφα.. για τους παίκτες του Νίκου Δεδελετάκη, οι οποίοι δηλώνουν πανέτοιμοι για την μεγάλη «μάχη» της Τετάρτης στην οποία θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους. Οι «νερατζούρι» είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέσα στο γήπεδο για να πάρουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό κάτι που θα αποτελέσει μια τεράστια επιτυχία για την σύντομη ιστορία της ομάδας.
Παρότι τα στοιχεία για τον αντίπαλο είναι λίγα και ουσιαστική εικόνα δεν υπάρχει ο έμπειρος τεχνικός όμως έμαθε κάποια πράγματα και εφιστά την προσοχή στους παίκτες του γιατί ο Αστέρας είναι μια ομάδα που στηρίζεται στην δύναμη και πολλές φορές υπέρ του δέοντος με αποτέλεσμα να γίνεται σκληρή και οι παίκτες του να ξεφεύγουν σε ότι αφορά την συμπεριφορά τους.
Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα ολοκληρώθηκε χθες στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» και εκτός από τον Σκύβαλο, ο οποίος πονάει ακόμα και τέθηκε εκτός αποστολής, ο Γιώργος Παισανίδης θα δώσει κανονικά το παρών. Η προπόνηση εστιάστηκε περισσότερο στην τακτική και τον τρόπο ανάπτυξης με πολλές ασκήσεις κατοχής μπάλας.
Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι στις 16:00 από την Ιεράπετρα για τα Χανιά και θα διανυκτερεύσει μια μέρα πριν το παιχνίδι στην πόλη που θα διεξαχθεί το παιχνίδι.
O ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, Ierapetra f.c.-Αστέρας Μαγούλας, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011 και ώρα 16:30 στο Δημ. Γήπεδο Περιβολίων .Διαιτητής θα είναι ο Χανιώτης Γιαννουλάκης και βοηθοί οιΔρακακάκης- Μαρνέζος του ίδιου συνδέσμου.

Θυμίζουμε ότι, η Ιεράπετρα σε περίπτωση  που προκριθεί στο μεγάλο τελικό,θα βρεί απέναντί της τον Αγρότη Λιανοκλαδίου μια ομάδα που τερμάτισε 2η στο 4ο όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου