Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΡΟΥΒΑΣ - Περιμένει τη Διοίκηση ο Σηφάκης



Περιμένει τη Διοίκηση ο Σηφάκης για να καταθέσει τις προτάσεις του

  

Μια ισχυρή γεύση από ανώτερο επίπεδο ποδοσφαίρου πήραν οι παίκτες του Ρούβα στη φιλική αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Εν όψει της συμμετοχής της ομάδας σε λίγους μήνες στη Γ’ Εθνική, τέτοια ματς έχουν πολλαπλά οφέλη για τους ποδοσφαιριστές, όπως σημειώνει και ο Μύρων Σηφάκης :


«Αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα και είναι σημαντικό για τους παίκτες μας να παίρνουν παραστάσεις από αντιπάλους υψηλού επιπέδου. Μόνο θετικά μπορεί να είναι τα συμπεράσματα για το πως μπορούμε να σταθούμε σε απαιτητικές συνθήκες», τονίζει ο τεχνικός του Ρούβα που έχει σκοπό μέχρι το τέλος Μαΐου, να κλείσει κι άλλα δυνατά φιλικά παιχνίδια για την ομάδα του.

«Θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση τα τέσσερα εύκολα γκολ που δεχθήκαμε. Είναι σίγουρο όμως ότι θα βελτιωθούμε στο μέλλον».

Σε ό,τι αφορά το αύριο του Ρούβα και ειδικότερα τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, η τεχνική ηγεσία περιμένει το κάλεσμα της διοίκησης για να καταθέσει το πλάνο της. Η Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Κυριακής είναι σημαντική για το πλαίσιο που θα κινηθεί η ομάδα καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι διερευνητικές επαφές που έχουν σκοπό την οικονομική της ενίσχυση.

Τέλος, στο παιχνίδι με τον Αετό στα Ανώγεια ,ο κ. Σηφάκης σκοπεύει να δοκιμάσει αρκετά νέα πρόσωπα , τα οποία διεκδικούν θέση στο ρόστερ της ομάδας τη νέα χρονιά.(patris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου