Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΠΟΑ: Ημέρα Ατσαλένιου η Παρασκευή

 Γεμάτη από δραστηριότητα είναι η αυριανή μέρα για τον ΠΟΑ που ξεκινάει το μεσημέρι με συνέντευξη τύπου, ακολουθεί φιλικό στο Παγκρήτιο το απόγευμα και τελειώνει με γεύμα.


Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/05) στις 13.00 ο πρόεδρος του Ατσαλένιου, Γιάννης Καλέμπουμπας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα αναφερθεί σε όλα όσα αφορούν την ομάδα και στο πλάνο που θα ακολουθηθεί την ερχόμενη περίοδο. Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο δημοσίευμα , εφόσον η Γ’ Εθνική γίνει μια ερασιτεχνική κατηγορία τότε στο σωματείο του Ατσαλένιου είναι δεδομένο ότι θα κυνηγήσουν την άνοδο θεωρώντας ότι μπορούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος. Η ύπαρξη βασικού κορμού που στηρίζεται σε νεαρούς αθλητές δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον.


Επίσης, το απόγευμα της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα στις 17.30 ο Ατσαλένιος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ομάδα U20 του Εργοτέλη στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου.
Τέλος, το βράδυ της Παρασκευής, το ΔΣ του συλλόγου θα παραθέσει γεύμα στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο, στους προπονητές των τμημάτων υποδομής και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Όλα τα παραπάνω αποφασίστηκαν  στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην οποία είχε κληθεί και ο τεχνικός της ομάδας Μανώλης Πατεμτζής η παρουσία του οποίου είναι δεδομένη και την ερχόμενη περίοδο.
Επιμελεια: " 10osomilos.com " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου