Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΑΣΙΤΕΣ: Οι φορείς δίπλα στην ομάδα .

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωϊ  στις 11:30 η προγραμματισμένη  συνάντηση των φορέων των Ασιτών, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας Κάτω Ασιτών .



Σκοπός της συνάντησης ήταν η επίτευξη συσπείρωσης όλων των δυνάμεων της περιοχής και η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν: Ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου  Δημήτρης Σπυριδάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας  Κάτω Ασιτών Θοδωρής Τριανταφυλλάκης , οι εφημέριοι των δύο ενοριών πατέρες Γεώργιος και Κωνσταντίνος , ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Ασιτών Μιχάλης Καμπιτάκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Ασιτών Νίκος Παπαγιαννάκης ,ο  αντιπρόεδρος του Γεωργικού Συνεταιρισμού Άνω Ασιτών Γιώργος Κοπιδάκης και αρκετά ακόμη μέλη των συμβουλίων των φορέων. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας  και αρκετοί φίλαθλοι.

Στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της ομάδας Μανόλης Ζαχαριουδάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και στη συνέχεια τους ανέπτυξε τη φιλοσοφία, τους στόχους και τα προβλήματα της ομάδας. Ζήτησε την συμπαράσταση όλων για να συνεχίζει η ομάδα να προσφέρει μέσα σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία και να δίνει διέξοδο στα νιάτα και τους φιλάθλους της περιοχής.
Οι παρευρισκόμενοι στη συνέχεια είπαν τις απόψεις τους και δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν τα όσα ειπώθηκαν στα συμβούλιά τους. Σε μια νέα παρόμοια συνάντηση που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες θα φανούν τα αποτελέσματα της σύσκεψης.
Στη σημερινή συνάντηση άπαντες εξέφρασαν τη θέληση να είναι στο πλευρό της ομάδας τη νέα περίοδο και ο καθένας απ΄τη πλευρά του να κάνει ότι μπορεί προς όφελος του ποδοσφαιρικού εκπροσώπου της περιοχής. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται όλοι οι φορείς των Ασιτών και ενώνουν τις δυνάμεις τους.
Στα αγωνιστικά τέλος, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την επόμενη Τετάρτη 25 Μαΐου. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήριο δείπνο σε ταβέρνα των Ασιτών και οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις Καλοκαιρινές διακοπές τους. (πηγή:asites.blogspot.com/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου