Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

AΣΙΤΕΣ - Συνάντηση συσπείρωσης των φορέων

Την Κυριακή το πρωί στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των φορέων των Ασιτών, κατόπιν πρόσκλησης που έγινε από τη Διοίκησης της ομάδας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας Κάτω Ασιτών .


Σκοπός της συνάντησης είναι η επίτευξη συσπείρωσης όλων των δυνάμεων της περιοχής και η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα η οποία εκπροσωπεί τον αθλητισμό της  ευρύτερης περιοχής στο Πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής.
Στην συνάντηση έχουν κλιθεί να παρευρεθούν εκπρόσωποι του Δήμου, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Άνω και Κάτω Ασιτών και τα συμβούλια Ενοριών, Πολιτιστικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών των δύο χωριών.
Θυμίζουμε, ότι πριν μία εβδομάδα η Γ.Σ της ομάδας είχε αποδεχτεί με μεγάλο ενθουσιασμό την πρόταση γι΄ αυτή τη συνάντηση. Άλλωστε, η Α.Ε. Ασιτών χρειάζεται την συμπαράσταση όλων για να συνεχίζει να προσφέρει μέσα σε μια δύσκολη συγκυρία και να δίνει διέξοδο στα νιάτα και τους φιλάθλους της περιοχής. Φέτος έγινε η αρχή και η ομάδα οργανώθηκε ώστε να βγει από τα στενά όρια του Νομού,αλλά χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και συμμετοχή ώστε να διατηρηθεί το όραμα προς τέρψη της νεολαίας και των ταλαντούχων παιδιών των Ακαδημιών.


Κατά τ΄άλλα, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την επόμενη Τετάρτη 25 Μαΐου. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήριο δείπνο σε ταβέρνα των Κάτω Ασιτών και οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις Καλοκαιρινές διακοπές τους. (Πηγή: http://asites.blogspot.com/ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου