Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Α. Ο. Επισκοπής: Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις

Την Πέμπτη ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της Επισκοπής για την φετινή σεζόν και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές πήραν την καλοκαιρινή τους άδεια.Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο «Θ. Βαρδινογιάννης», όπου περιλάμβανε δίτερμα, στο οποίο πήραν μέρος ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα, από την «Επισκοπή 2010» αλλά και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από ομάδες του Ρεθύμνου που δοκιμάστηκαν για μια ακόμα φορά από τον Γιώργο Ξηράκη.

Στο τέλος της προπόνησης ο γυμναστής Στράτος Γιοκαριδάκης μοίρασε σε όλους τους παίκτες πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής, το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσουν την περίοδο των διακοπών.Ακολούθησε το καθιερωμένο τα τελευταία χρόνια BBQ για το κλείσιμο της σεζόν που για μια ακόμα χρονιά επιμελήθηκαν με πολύ μεράκι μέλη της διοίκησης.

Ξεκινάει άμεσα ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς
Από το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσουν να περνούν από τα γραφεία του συλλόγου όλοι οι ποδοσφαιριστές των οποίων η συμφωνία είναι για ένα χρόνο, είτε για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, είτε για να πάρουν την ελευθέρας τους. Θυμίζουμε ότι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα είναι ο Νίκος Νικολάου. Πηγή: aoepiskopis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου