Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Υπάρχει θέμα Σηφάκη ;


Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα Σηφάκη στο Ρούβα, αλλά κάτι δεν μου κολλάει τις τελευταίες μέρες . 
Ένα πάντως είναι σίγουρο. Οι μεσσαρίτες ψάχνονται. Προσέχουν τις κινήσεις και τα λόγια τους και ελάχιστα πράγματα βγαίνουν προς τα έξω. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό που ζουν τα τελευταία χρόνια και η κάθε τους κίνηση τώρα που κόπασαν τα μπράβο, θέλει πάνω απ΄όλα ηρεμία. 
Ο Αμερικάνος υπάρχει, τα νερά και φέτος θα είναι γάργαρα, ο Δήμαρχος θα κάνει το  καθήκον του και η χρονιά οικονομικά θα βγει. Άλλωστε, στη Γ΄Εθνική συνήθως, η τρίτη χρονιά είναι δύσκολη. 
Κάτι όμως δεν μου κολλάει με το Σηφάκη. 
Και επειδή δε μ΄αρέσει να θάβω τις πληροφορίες μου και να τις βλέπω την επόμενη πρωτοσέλιδα, θα σας πω τι έμαθα . 
Υπάρχει προπονητής στο Ηράκλειο που ετοιμάζεται. Μεγάλο όνομα. Με επιτυχίες και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Τώρα,ετοιμάζεται από ένστικτο, τον ενόχλησαν, θα σας γελάσω. 
Όταν μιλήσαμε πριν λίγες ώρες στο τηλέφωνο, κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι. Η απάντησή του ήταν άλλα  λόγια ν΄αγαπιόμαστε, αλλά στο τέλος κάτι ήθελε να πει . Τον πίεσα ..ασφυκτικά. Σας γράφω παρακάτω τα λόγια του κι όποιος κατάλαβε,κατάλαβε. 
" Για όσους ξέρουν -μου είπε- η Γ' Εθνική είναι η πιο εύκολη κατηγορία. Αλλά πολλές στροφές ρε παιδί μου μετά την Αγία Βαρβάρα. Και ανηφόρα..."

Πάλι με λιτή ανακοίνωση
Και μια και μιλάμε για προπονητές, συνεχίζω. 
Ο Βασιλείου έφυγε για Αιτωλοακαρνανία με μπηχτές προς τη διοίκηση ,η ονοματολογία ξεκίνησε στην γενέτειρα του Βαρδινογιάννη άμεσα και αρκετοί είναι αυτοί που θα τρέχανε στο πρώτο τηλέφωνο του Νικολιδάκη να απολαύσουν τα ..σίγουρα. 
Και για Κολιτσιδάκη άκουσα και για Παπαματθαιάκη άκουσα, αλλά και για Καλογεράκη. Καλοί και άξιοι όλοι τους. Αλλά μάλλον για κατανάλωση και για να γράφουν κάτι οι δημοσιογράφοι πέσανε τα ονόματά τους.  Άλλο είναι το φαβορί και θα το μάθετε από δω.

Γιώργος Ξηράκης παρακαλώ. 
Μορφωμένος, νέος, ωραίος, φιλόδοξος, καλό παιδί και πάνω απ΄όλα ..ντόπιος. Αστέρας Ρεθύμνου, Κεραυνός, Μινώταυρος και Σπήλι στο βιογραφικό του. Οι πληροφορίες μας λένε ότι τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί. Πάλι με λιτή ανακοίνωση απ΄το Νικολιδάκη όπως μας συνηθίζει τελευταία. 




Μετά ...μουσικής !!





Φοβερό παρεάκι δημιουργήθηκε μετά τις βραβεύσεις στο Ρέθυμνο. Καραϊσκος, Ασπρομάτης, Σταράκης, Κώστας και Μάνος Πετράκης, οι τερματοφύλακες Ζαχαριουδάκης και Μανόλης Μακριδάκης, ήπιαν τα ουζάκια τους στο καφέ του Λυρώνη στο λιμάνι και συζήτησαν ..ποδοσφαιρικά. Πάντως το λογαριασμό τον πλήρωσε ο πρόεδρος. Ένας είναι ο πρόεδρος στο Ρέθυμνο. Άσχετα που μετά έκοψε κουπόνια και μάζεψε περισσότερα. Αυτά πήγαν στο Ταμείο Αρωγής Τραυματισθέντων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Το "χρυσό Adidas" του Φούκου

Στον πρώτο σκόρερ του Περιφερειακού πρωταθλήματος Γιάννη Φουκαράκη οι διοργανωτές των ποδοσφαιρικών βραβείων μπορεί να μην έδωσαν χρυσό παπούτσι, ούτε καν απομίμηση, έδωσαν όμως ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια Adidas Pretator TRX FG (αξίας 220 ευρώ). Για να σκοράρει και του χρόνου και να συνεχιστούν τα κορναρίσματα στα υψίπεδα της Γέργερης. Εκτός απροόπτου φυσικά. 
18 Μαΐου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου