Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Γιώργος Πατελής: «H διαφορά ανάμεσα στο Ρούβα και την Επισκοπή είναι τεράστια».


Σε απλή διαδικασία ...διεκπεραίωσης εξελίσσεται η επικείμενη κατάκτηση του περιφερειακού πρωταθλήματος από τον Ρούβα, που αγωνιστική με αγωνιστική κι ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία, αυξάνει τη διαφορά του από τη 2η Επισκοπή.


 
Η απόσταση που χωρίζει τις δυο ομάδες μετά τη νίκη των πρωτοπόρων σε συνδυασμό με την ήττα της Επισκοπής από τις Ασίτες έφτασε τους 9 βαθμούς, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε κι ενώ η ομάδα του Ρεθύμνου δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό της. Ο παίκτης των «κυανόλευκων» Γιώργος Πατελής επισημαίνει  ότι η στέψη του Ρούβα σε πρωταθλητή στο 10ο όμιλο αποτελεί ...τυπική διαδικασία.

«Μαθηματικά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, όμως επί της ουσίας αποτελεί τυπική διαδικασία. Αυτό φαίνεται ακόμα και από την ψυχολογία μας μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε χωρίς άγχος κι ό,τι κάνουμε μας βγαίνει. Θέλουμε όμως να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν», αναφέρει ο 34χρονος αμυντικός, ο οποίος στέκεται στη μεγάλη σπουδαιότητα της νίκης στο ντέρμπι με την Επισκοπή, ενώ θεωρεί καταλυτική την παρουσία του Μύρου Σηφάκη στον πάγκο της ομάδας. «Μετά τη νίκη μας απέναντι στην Επισκοπή λύθηκαν τα πόδια μας. Νιώθουμε μεγάλη σιγουριά. Πιστεύω ότι αν είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα με τον Μύρωνα Σηφάκη στην τεχνική ηγεσία ίσως να είχαμε καθαρίσει το πρωτάθλημα νωρίτερα. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί δικαίωση πιο πολύ για τους ανθρώπους του σωματείου παρά για τους ποδοσφαιριστές. Για τον πρόεδρο, τον προπονητή και το συμβούλιο που ζουν για το ποδόσφαιρο».

Σύμφωνα με τον έμπειρο αμυντικό η διαφορά ανάμεσα στην ομάδα του και την Επισκοπή είναι τεράστια, ενώ θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες ικανότητες για να αποτελέσει μνηστήρα του τίτλου.

«Μας χωρίζει τεράστια ποιοτική διαφορά με την Επισκοπή. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες ικανότητες για να βρίσκεται στη 2η θέση και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο όμως προδόθηκε από το άσχημο ξεκίνημα που είχε».(patris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου