Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Γιάννης Φουκαράκης: «Δίκαια θα πάρουμε το τίτλο».

Αν και ο Ρούβας είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική, έκανε ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του 10ου ομίλου, μετά την ήττα της Επισκοπής.

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της πορείας του Ρούβα, ο Γιάννης Φουκαράκης, με δηλώσεις του τόνισε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος έρχεται δίκαια.
«Θεωρώ ότι ο τίτλος δεν κρίθηκε στην ήττα της Επισκοπής από τον Ηρόδοτο, αλλά στο μεταξύ μας παιχνίδι με τους Ρεθυμνιώτες, όταν τους είχαμε νικήσει 1-0», τόνισε ο 23χρονος επιθετικός, οποίος είναι πρώτος σκόρερ στον κρητικό όμιλο με 14 γκολ.
«Γίνεται σοβαρή προσπάθεια στον Ρούβα, υπάρχει πλάνο και θέλω να είμαι κι εγώ μέρος αυτού του πλάνου τη νέα χρονιά στη Football League 2. Εχουμε δείξει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον όμιλο και δίκαια θα πάρουμε την άνοδο», επισήμανε ο Φουκαράκης, ο οποίος πριν τρία χρόνια είχε πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τη Χερσόνησο και είχε αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.
Τέλος, σχολιάζοντας το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος, υπογράμμισε: «Τα περασμένα χρόνια ήταν περισσότερες οι ομάδες που διεκδικούσαν την άνοδο, ενώ φέτος είναι μόνο δύο».
Συντάκτης:Γιάννης Σπανάκης για το onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου