Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ετοιμάζεται ο Ρούβας για την "επόμενη μέρα "!



Η επικείμενη άνοδος του Ρούβα στην Γ’ Έθνικη έχει ήδη κινητοποιήσει τον Δήμο Γόρτυνας και γι’ αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να δουν από κοινού τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο της Γέργερης προκειμένου αυτό να πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενεί αγώνες επαγγελματικών κατηγοριών.

Συνάντηση Δημάρχου Γόρτυνας και προέδρου Ρούβα με φόντο την Γ' Εθνική

Η συνάντηση έγινε στο γήπεδο της Γέργερης και εκ μέρους της δημοτικής αρχής παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης και οι αντιδήμαρχοι Σταύρος Ξυλούρης, Δημήτρης Γαρεφαλάκης και Αντώνης Πρινιανάκης, τους οποίους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Ρούβα Μανώλης Κουτεντάκης και μέλη της διοίκησης του συλλόγου. Στη συνάντηση έδωσαν το παρών και οι μηχανικοί του Δήμου Γόρτυνας, που ανέλαβαν να καταγράψουν λεπτομερώς τις ελλείψεις που υπάρχουν και να προχωρήσουν στην συνέχεια στην εκπόνηση των σχετικών μελετών, για να κατασκευαστούν τα αναγκαία έργα.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρόεδρου του Ρούβα, απαιτείται η επέκταση της υπάρχουσας κερκίδας, προκειμένου να είναι χωρητικότητας τουλάχιστον 500 καθήμενων θεατών, ενώ θα πρέπει να τοποθετηθεί και στέγαστρο που θα προφυλάσσει τους φίλαθλους από τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Ο κ. Κουτεντάκης ζήτησε ακόμη από το Δήμαρχο την κατασκευή δημοσιογραφικών θεωρείων και τέλος την επέκταση των αποδυτηρίων ώστε να γίνουν ακόμη πιο λειτουργικά για τους αθλητές. Ο Δήμαρχος Γόρτυνας από την πλευρά του αφού έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ρούβα για την εκπληκτική πορεία της ομάδας του, έδειξε θετικός στην υλοποίηση των παραπάνω αιτημάτων και δεσμεύτηκε πως ο Δήμος θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να δρομολογηθούν. Σύμφωνα με τον κ. Σχοιναράκη όλες οι ενέργειες από πλευράς Δήμου θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς και το γήπεδο της Γέργερης να λάβει άδεια από την διοργανώτρια αρχή για να διεξάγονται σε αυτό αγώνες ανάμεσα σε επαγγελματικές ομάδες. Πηγή:sporfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου