Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αναστολή κινητοποιήσεων τα σωματεία ,συμπαράσταση ανακοίνωσε η ΕΠΟ

Την αναβολή της αποχής κατά μια αγωνιστική ανακοίνωσε η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Δ’ Εθνικής, περιμένοντας το ΔΣ της ΕΠΟ.
Οι ομάδες της κατηγορίας περιμένουν την συμπαράσταση του ΔΣ της Ομοσπονδίας στα προβλήματά τους και την ικανοποίηση των αιτημάτων που έχουν θέσει και θα συζητηθούν την Παρασκευή από το ΔΣ της ΕΠΟ. Η στάση που θα κρατήσει η Ομοσπονδία θα κρίνει και το μέλλον των κινητοποιήσεων των ομάδων της Δ’ Εθνικής, με την αποχή να βρίσκεται πάντα προς συζήτηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της συντονιστικής:
«Μετά την ανακοίνωση της επιτροπής πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής της ΕΠΟ, η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Δ’ Εθνικής αποφάσισε την αναβολή των κινητοποιήσεων των ομάδων μας για την επόμενη Κυριακή 27/03/2011, προσμένοντας την έμπρακτη συμπαράσταση του ΔΣ της ΕΠΟ τόσο στο θέμα της αποχής, όσο και στην ικανοποίηση των αιτημάτων μας που θα συζητηθούν την Παρασκευή στο ΔΣ της ΕΠΟ».
Τα μέλη της επιτροπής
Καλαποτλής Γεώργιος
Ηλιάδης Στέφανος
Ματσούκας Αριστείδης
Αγγελόπουλος Σπύρος
Χριστάκης Παναγιώτης
Σταθόπουλος Βαγγέλης
Βουλκίδης Μανόλης
Πατήρ Κεφαλογιάνης Αντρέας
(onspors.gr)

ΕΠΟ: «Συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα»

Στο μεταξύ, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση όπου τάσσεται στο πλευρό των σωματείων κάνοντας λόγο για «δίκαια αιτήματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να ορίσει, ως όφειλε, τα ματς της αγωνιστικής της 20/3/2011. Επιπλέον, σε συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα των σωματείων Δ΄ Εθνικής, αποφάσισε να θέσει το ζήτημα της αποχής τους από το πρωτάθλημα στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ την Παρασκευή 18/3/2011»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου