Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Στοπ στο πρωτάθλημα



Πολύ κοντά στο να κατεβάσουν ρολά είναι οι ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος εξαιτίας της οικονομικής αδιαφορίας της Πολιτείας. Οι εκπρόσωποι των σωματείων κάθε ομίλου βρίσκονται σε επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ παράλληλα ενημερώνουν τους παράγοντες για το πώς έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση.

Χθες ο εκπρόσωπος του 10ου ομίλου και πρόεδρος του Αετού Ανωγείων πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης συναντήθηκε στο γήπεδο του Ηρόδοτου με τους προέδρους των ομάδων του Ηρακλείου, ενώ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με τους παράγοντες των υπόλοιπων ομάδων και συμφωνήθηκε η ύπαρξη κοινού μετώπου για να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. «Είναι ορατό το ενδεχόμενο να προχωρήσουμε σε αποχή που θα αποτελέσει το τελευταίο μέτρο πίεσης των σωματείων προς την Πολιτεία. Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προσφέρει ζωή στους νέους ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών και η Πολιτεία πρέπει να επανεξετάσει τη στάση της» τόνισε χθες στην «Π» ο πατήρ Ανδρεας Κεφαλογιάννης. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κληθούν από τα σωματεία σε συνάντηση στην περιφέρεια όλοι οι βουλευτές και οι πρόεδροι των Ενώσεων προς τους οποίους θα γίνει ενημέρωση για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι διοικήσεις των ομάδων.

Επίσης μέχρι τη Δευτέρα η Συντονιστική Επιτροπή των σωματείων του Περιφερειακού θα έχει στείλει εγγράφως στην ΕΠΟ τα αιτήματα που διατύπωσε προχθές στο Σοφοκλή Πιλάβιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου