Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΑΣΙΤΕΣ: Τραυματισμός - σοκ του Χούτρη!

Σοβαρά τραυματίστηκε ο Βασίλης Χούτρης στη χθεσινή προπόνηση των Ασιτών, που υπέστη κάταγμα περόνης και βαριά εξάρθρωση στον αστράγαλο  του δεξιού ποδιού του. Άμεσα μπαίνει στο χειρουργείο ο φορ των Ασιτών.

O 25χρονος επιθετικός τραυματίστηκε  στην προπόνηση της ομάδας όταν έπεσε "άτσαλα" στον αγωνιστικό χώρο μετά από μια προσπάθεια που έκανε. Σε γυριστό σουτ που επιχείρησε,το πόδι του ''κόλησε'' στο χορτάρι και έπαθε τη ζημιά.

Στις Ασίτες "πάγωσαν" όταν είδαν το πόδι του Βασίλη Χούτρη και αμέσως μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ  το οποίο και εφημέρευε.Εκεί δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους εφημερεύοντες ορθοπεδικούς οι οποίοι αντιμετώπισαν επιτυχώς την εξάρθρωση , η ακτινολογική όμως εξέταση έδειξε κάταγμα περόνης! Κάτι που σημαίνει ότι ο επιθετικός των Ασιτών αναμένεται να επιστρέψει στην δράση μετά από αρκετό καιρό.  Ο Βασίλης Χούτρης άμεσα εισήχθη στην Ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου και τις επόμενες μέρες  θα εγχειριστεί.

Και αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη ατυχία, όχι τόσο για την ίδια την ομάδα όσο για τον ίδιο τον Βασίλη Χούτρη που τραυματίζεται σοβαρά σε μια προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου