Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΟΑ 2-0 Ρούβας (VIDEO)

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό ο ΠΟΑ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από 3,5 μήνες ανομβρίας επικρατώντας με 2-0 του πρωτοπόρου Ρούβα στο Ατσαλένιο.
Όχι ότι αυτή η νίκη θα αλλάξει κάτι για τους Ατσαλενιώτες στη βαθμολογία η στους στόχους τους αλλά όταν κερδίζεις τον πρωτοπόρο και μάλιστα την ώρα που έχεις ξεχάσει τη σημαίνει νίκη είναι μεγάλο πράγμα ειδικά για τον φετινό ΠΟΑ.
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Πολεμαρχάκης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 24΄με τον Ρούβα να χάνει την ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 30΄ με τον Αργυράκη με την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 38΄ο Συσκάκης έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους και ο Ρούβας είχε δοκάρι στο 92΄με τον Ταμάμη.

ΠΟΑ: Σινάνης, Ν. Χαλκιαδάκης, Α. Χαλκιαδάκης, Πολεμαρχάκης, Οικονομάκης, Ανυφαντάκης, Πετράκης (84’ Γ. Γιακουμάκης, Συσκάκης (89’ Τριχάκης), Γιακουμάκης, Καπετανάκης, Φραγκιαδάκης (73’ Σεραφειμίδης).
Ρούβας : Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Κουτσάκης, Αναγνωστάκης (46’ Ταβλαδωράκης), Αργυράκης, Πατέλης (26’ Μπριλάκης), Αντωνάκης, Ξυλούρης (76’ Γουργιώτης), Φουκαράκης, Ταμάμης, Βαρούχας.
Δείτε φάσεις και δηλώσεις απ΄την αναμέτρηση στο βίντεο που ακολουθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου