Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ - Κουράκης: «Εφικτός στόχος η 2η θέση»

Η συντριπτική νίκη με 5-1 απέναντι στον Γιούχτα εκτόξευσε στα ύψη τον ενθουσιασμό στον «CRETA PERGOLA» ΠΑΟΚ που στοχεύει σε ένα όσο γίνεται καλύτερο «φίνις» στο φετινό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τον Νίκο Κουράκη που σημείωσε 2 τέρματα στο προχθεσινό παιχνίδι, οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να κυνηγήσουν τη 2η θέση από την οποία απέχουν έξι πόντους. Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρει για το προχθεσινό παιχνίδι και τη συνέχεια της προσπάθειας του ΠΑΟΚ:

«Η χαρά μας γίνεται μεγαλύτερη επειδή σημειώσαμε αυτή τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερες δυνατότητες απ’ αυτές που απεικονίζονται στη βαθμολογία. Μπορούσαμε διεκδικήσουμε μια καλύτερη θέση απ’ αυτή που βρισκόμαστε, αν και πιστεύω ότι ακόμα και τώρα μπορούμε να στοχεύουμε στη 2η θέση. Είχαμε ατυχίες, άσχημο πρόγραμμα και αργήσαμε να δέσουμε σαν ομάδα. Στο ξεκίνημα ήμασταν «σφιγμένοι» εξαιτίας της δυνατής προετοιμασίας που είχαμε κάνει με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη. Όταν πήραμε μπροστά ήταν αργά. Δεν είναι τυχαίο πάντως το γεγονός ότι αν και 3οι έχουμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 39 γκολ».

Η μάχη στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ ανάμεσα στον 34χρονο επιθετικό και τον Φουκαράκη του Ρούβα εξελίσσεται με ενδιαφέρον με τους δυο παίκτες να έχουν σκοράρει από 15 φορές. Ο Κουράκης θέτει ωστόσο σε δεύτερη μοίρα την προσωπική διάκριση τονίζοντας ότι προέχει το συμφέρον της ομάδας.

«Δε με απασχολεί η θέση του πρώτου σκόρερ. Είναι ωραίο για τον καθένα να κερδίσει κάτι τέτοιο έστω και στο περιφερειακό, όμως αυτό που θέλω είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον ο επιθετικός του ΠΑΟΚ υπογραμμίζει:

«Θέλω να παίξω μπάλα για ένα ακόμα χρόνο και να τελειώσω την καριέρα μου στο μέρος που ζω» μη κρύβοντας την επιθυμία του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Κρουσώνα.(patris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου