Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

«Καλπάζει» στον β’ γύρο ο Πατούχας




«Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΤΑ ΗΤΑΝ ...ΜΙΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ», ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΑΚΗΣ ΚΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ

Πορεία… πρωταθλητισμού κάνει στο δεύτερο γύρο του περιφερειακού πρωταθλήματος ο Πατούχας που μέσα σε μερικές αγωνιστικές κέρδισε το «χαμένο» έδαφος που τον είχε φέρει στις τελευταίες θέσεις.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έφερναν την ομάδα της Βιάννου ως το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, όμως οι «κυανόλευκοι» διέψευσαν κατηγορηματικά αυτά τα σενάρια ξεκινώντας να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου γύρου.

Μετά την προχθεσινή νίκη του απέναντι στον Γιούχτα ο Πατούχας στις τελευταίες 8 αγωνιστικές μετράει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα εκτός έδρας από τον πρωτοπόρο Ρούβα, συγκεντρώνοντας σ’ αυτό το διάστημα τους 15 από τους 18 πόντους που έχει μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

Αξιοσημείωτος απολογισμός για ομάδα που έχει σαν στόχο τη σωτηρία, με τον προπονητή Λάκη Καργιωτάκη που ανέλαβε τις τύχες του Πατούχα από την 4η αγωνιστική, να αναφέρεται στους λόγους που οδήγησαν στην ανάκαμψη:

«Όταν ανέλαβα τον Πατούχα γνώριζα καλά τις δυνατότητες των παικτών που υπήρχαν στην ομάδα. Υπάρχουν παιδιά με μεγάλη ποιότητα και μεγάλη ψυχή, τα οποία υστερούσαν όμως σε ψυχολογία. Δουλέψαμε πολύ στην τακτική και την αγωνιστική πειθαρχία δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στην αμυντική μας συμπεριφορά. Το ότι έχουμε δεχτεί 2 γκολ στα 6 παιχνίδια του δεύτερου γύρου είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, ενώ γενικότερα δείχνουμε σωστή νοοτροπία. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να ξεφύγουμε όσο γίνεται γρηγορότερα από τη «μάχη» της ουράς. Να μη μας υπολογίζουν καν μεταξύ των ομάδων που παλεύουν για τη σωτηρία. Να μας αφήσουν …ήσυχους» αναφέρει ο κ. Καργιωτάκης ο οποίος χαρακτηρίζει μεγάλο βήμα για την επίτευξη της σωτηρίας το τρίποντο απέναντι στον Γιούχτα.

«Η νίκη απέναντι στον Γιούχτα ήταν για μας η …μισή παραμονή. Μπορεί να ήμασταν μέτριοι όμως είχαμε ουσία που είναι το ζητούμενο ιδιαίτερα όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε γρήγορα από το άγχος των τελευταίων θέσεων».

Στον Πατούχα θεωρούν ότι η προγραμματισμένη διακοπή του πρωταθλήματος θα κάνει καλό στην ομάδα επιτρέποντας στους παίκτες να ξεκουραστούν, ενώ στον αγώνα με τον Γιούχτα συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες οι Καρτσώνης και Μπιτσακάκης που δεν πρόκειται να παίξουν στην αναμέτρηση με τις Ασίτες που ακολουθεί.
(patris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου