Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Λουκέτο στο Περιφερειακό αποφάσισαν οι ομάδες


Υπήρχε ως σκέψη εδώ και καιρό, όμως η αδιαφορία των αρμόδιων αρχών, και οι αόριστες υποσχέσεις από την πολιτεία οδήγησε στην απόφαση. Οι ομάδες της Δ’ Εθνικής αποφάσισαν την Δευτέρα ότι να κατέβουν σε αποχή από το πρωτάθλημα από αυτό το Σαββατοκύριακο .

Η συντονιστική επιτροπή των δέκα ομίλων της Δ’ Εθνικής κατέληξε στην απόφαση της αποχής από το προσεχές Σαββατοκύριακο. Την Τρίτη θα αποσταλεί στα γραφεία της ΕΠΟ, υπόψη της επιτροπής της Δ’ Εθνικής, η κατάσταση των ομάδων που θα κατέβουν σε αποχή, και που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία. Την Κυριακή τα γήπεδα θα είναι κλειστά, ενώ λογικά η διοργανώτρια αρχή δεν θα ορίσει διαιτητές. Εξάλλου, οι εκπρόσωποι της κατηγορίας είχαν ενημερώσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, για τις προθέσεις τους στην πρόσφατη συνάντηση που έκαναν και η οποία δεν επέφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα και άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες και στους 10 ομίλους του Περιφερειακού πρωταθλήματος.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της κατηγορίας είναι πολλά, με κυριότερο το οικονομικό, καθώς η κρίση δεν έχει αφήσει ανέγγιχτο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και σε αυτά έρχεται να προστεθεί η άρνηση της ΓΓΑ για την καταβολή των τακτικών κρατικών επιχορηγήσεων από το 2007, όπως και τα έξοδα διαιτησίας, μετακινήσεων και φυσικά των «τσουχτερών» προστίμων που επιβάλλονται από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα οποία ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεν έδωσε κάποια συγκεκριμένη δέσμευση στους παράγοντες της συντονιστικής επιτροπής των δέκα ομίλων που τον επισκέφθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα. (sporfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου