Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Αντώνης Καλογεράκης: "Eχω βάλει και εγώ ένα μικρό λιθαράκι για την επιτυχία του Ρούβα"


Για το προσεχές παιχνίδι με τον Ρούβα μίλησε ο τεχνικός του Γιούχτα Αντώνης Καλογεράκης.
Ο νεαρός τεχνικός τόνισε ότι δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Ηρακλείου ο Ρούβας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δεν παρακολούθησε τον τελικό, αλλά και ότι νιώθει μια πικρία για την πρώην ομάδα του.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Athletic Radio 104,2:
Για τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΗ:
«Συνήθως στους τελικούς δεν περιμένεις να δεις θέαμα γιατί υπάρχει άγχος. Υπερείχε ο Ρούβας, κέρδισε δίκαια και άξιζε το κύπελλο. Συγχαρητήρια και στον Αλμυρό γιατί στάθηκε πολύ καλά».
Για το προσεχές παιχνίδι με το Ρούβα:
«Καταρχάς να πω πρώτα πως δεν πήγα να δω το παιχνίδι κυπέλλου από την στεναχώρια μου. Η ομάδα του Ρούβα έχει μια δεύτερη ευκαιρία την Κυριακή να τελειώνει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει περίπτωση πάντως ανεξαρτήτου αποτελέσματος να χάσει το πρωτάθλημα ο Ρούβας. Όταν παίζω αντίπαλος με τον Ρούβα είναι ιδιαίτερο γιατί ήταν η πρώτη ομάδα που εργάστηκα. Χαίρομαι που βρίσκεται σε αυτό το σημείο. Πιστεύω πως έχω βάλει και εγώ ένα μικρό λιθαράκι για την επιτυχία του Ρούβα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Σηφάκη για την επιτυχία είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και αξιόλογος προπονητής. Συγχαρητήρια και στον κ. Σχοιναράκη που του παρέδωσε την ομάδα σε καλό επίπεδο και φυσικά στους παίκτες του Ρούβα και στους υπόλοιπους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Εμείς πάμε με σκοπό τη νίκη, θέλουμε να πάρουμε την ρεβάνς μας για τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Ουσιαστικά δεν υπάρχει ρεβάνς βέβαια αλλά θέλουμε τη νίκη. Θέλω να πιστεύω πως στην Γέργερη έχω πολλούς φίλους. Ευελπιστώ να κερδίσει η ομάδα και να κατακτήσει ο Ρούβας το πρωτάθλημα».
Για τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ρούβα:
«Ήταν μια ήττα που προσωπικά με πόνεσε πολύ γιατί ήρθε με παράξενο τρόπο. Προηγηθήκαμε με 2-0 στο 60΄και είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε και το 3-0. Δυστυχώς δεχθήκαμε κάποια αστεία γκολ στην συνέχεια που δεν επιτρέπονται. Δεχθήκαμε γκολ από πλάγια και από ελεύθερο. Αυτοκτονήσαμε σε ένα παιχνίδι που ήμασταν καλοί. Ίσως πιστέψαμε πως τελείωσε το παιχνίδι. Πάντως να πω πως γι’αυτό ξεχωρίζει ο Ρούβας. Η εμπειρία κάποιων παικτών και η θέληση τους, είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα καθώς γύρισαν ένα παιχνίδι που δεν ήταν εύκολο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου