Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Έγινε η συνάντηση Πιλάβιου , εκπροσώπων περιφερειακού στην ΕΠΟ


Συναντήθηκαν ο Σοφοκλής Πιλάβιος με τους εκπροσώπους των ομάδων
του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Το παρόν έδωσαν τέσσερις παράγοντες των ομάδων εκπροσωπώντας τους έξι από τους δέκα ομίλους του πρωταθλήματος. Λόγω των προβλημάτων στην μεταφορά τους δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν και οι εκπρόσωποι των άλλων ομάδων.

Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων Πάτερ Ανδρέας Κεφαλογιάννης που βρίσκεται αποκλεισμένος στα Ανώγεια και δεν κατέστη δυνατόν να δώσει το παρόν εκπροσωπώντας τον όμιλο της Κρήτης.

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν οι Βαγγέλης Σταθόπουλος(εκπρόσωπος 6ου ομίλου), Μανώλης Βουλκίδης(εκπρόσωπος 7ου, 8ου, 9ου ομίλου), Γιώργος Καλαποτλής(εκπρόσωπος 1ου ομίλου) και ο Στέφανος Ηλιάδης(εκπρόσωπος 2ου ομίλου).

Η συνάντηση με τον Σοφοκλή Πιλάβιο διήρκεσε αρκετή ώρα και οι παράγοντες των σωματείων έφυγαν έχοντας μια ικανοποίηση στα χείλη. Οι εκπρόσωποι των ομάδων του περιφερειακού έθεσαν επί τάπητος τα ζητήματα που αφορούν τα σωματεία. Αυτά ήταν το θέμα της διαιτησίας και το κόστος που ανέρχεται στα ύψη, η επιστροφή προστίμων αλλά και η μείωση των χρηματικών προστίμων που επιβάλλονται μετά τις κίτρινες και τις κόκκινες κάρτες.

Παράλληλα, ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να εισέλθει ένας εκπρόσωπος των ομάδων στην επιτροπή πρωταθλήματος. Ο Πιλάβιος εμφανίστηκε θετικός στα αιτήματα των ομάδων και ζήτησε από τους εκπροσώπους τους να καταθέσουν εγγράφως ώστε να συζητηθούν στο επόμενο Δ.Σ. της ομοσπονδίας.(athleticradio.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου