Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Εντυπωσιακό 5-1 του ΠΑΟΚ επί του Γιούχτα (VIDEO)

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚρουσώνα κατάφερε να μετατρέψει σε περίπατο το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον Γιούχτα κερδίζοντας την ομάδα των Αρχανών με το εντυπωσιακό 5-1.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε με γκολ από τα αποδυτήρια ο Μαμουλάκης στο 2΄ για να ισοφαρίσει στο 35΄ ο Λουλιάδης για τον Γιούχτα με το ματς στο ημίχρονο να λήγει 1-1. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚρουσώνα ήταν καταιγιστικός και με δύο τέρματα του Πουλάκη στο 62΄ και στο 70΄ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Νίκος Κουράκης και με δύο προσωπικά του τέρματα στο 73΄ με πέναλτι και στο 75΄με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι από το 73΄ αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λουλιάδη.
ΠΑΟ Κρουσώνα : Γεωργίου, Κάβαλος, Ζαμπετάκης, Μακαντουνάκης, Οικονόμου, Χ. Μαρκάκης, Ρηγάκης, Μπινιχάκης, Κουράκης (85’ Ε. Μαρκάκης), Μαμουλάκης (70’Σταθόγλου), Πουλάκης (75’ Μιαούλης).
Γιούχτας : Τζωρμπατζάκης, Κασσωτάκης, Στάχτιαρης, Λουλιάδης, Ιερωνυμάκης, Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης (71’ Αντωνακάκης), Πυγιάκης, Τσαΐνης, Ανδριαδάκης (73’ Μεταξάκης), Τριάντης (63’ Σταθάκης).
(sporfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου