Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Γιούχτας 5-3 Αετός Ανωγείων (VIDEO)

Τα πέντε τέρματα που είχε δεχτεί ο Γιούχτας την προηγούμενη αγωνιστική στον Κρουσώνα φαίνεται ότι πείσμωσαν τους παίκτες του Αντώνη Καλογεράκη που ξέσπασαν στον Αετό κερδίζοντας τον με το εντυπωσιακό 5-3 στο γήπεδο των Αρχανών .
Με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚρουσώνα στην Ιεράπετρα οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και πάλι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα ο Αετός Ανωγείων πλέον βρίσκεται με την θηλιά στο λαιμό καθώς αυτή η ήττα τον έφερε τέσσερις βαθμούς μακριά από την σωτηρία και πλέον το ματς με την Ιεράπετρα στα Ανώγεια την επόμενη αγωνιστική αποτελεί παιχνίδι τελικό για την ομάδα του Μηνά Πίτσου.
Η εικόνα του αγώνα 
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28΄ με ωραίο σουτ από τον Τριάντη και να κάνουν στο αμέσως επόμενο λεπτό το 2-0 και πάλι με σκόρερ τον ίδιο παίκτη.
Ο Αετός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με αντεπίθεση στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Συγκεκριμένα ο Σταυρακάκης στο 58΄ μείωσε σε 2-1 και ο Σφακιανάκης στο 62΄έφερε το ματς στα ίσια.
Από εκεί και μετά ξεκίνησε η αντεπίθεση του Γιούχτα με μπροστάρη τον Τσαφαντάκη. Ο ικανότατος επιθετικός έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του στο 70΄με πλασέ ενώ στο 73΄ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσιντάρης που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 5-2 και το μόνο που κατάφερε ο Αετός μέχρι την λήξη του αγώνα ήταν να μειώσει σε 5-3 στο 84΄με τον Σπαχή. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τρία λεπτά νωρίτερα ο Νικηταράς είχε αστοχήσει σε πέναλτι για τον Αετό.

Γιούχτας: Σαμαρειτάκης, Μ. Κασσωτάκης, Άγγ. Κασσωτάκης (15’ λ.τ Μεταξάκης), Σταχτιάρης, Ιερωνυμάκης, Ζουμπουλάκης (74’ Πηγιάκης), Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης (75’ Τσιντάρης), Τριάντης, Ανδριαδάκης, Αντωνακάκης.
Αετός: Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Γεωργαλής, Μουρτζάκης, Κλωνάρης, Χαλικιόπουλος, Καπιζιώνης, Σφακιανάκης (70’ Νικηταράς), Χριστοφής (46’ Σπαχής), Σούρσος ( 46’Μανιαδάκης), Βλαστός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου