Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Επισκοπή: Φιλικά παιχνίδια με Πλατανιά, Σπήλι και Μικτή Κρήτης



Την Παρασκευή στις 15:00  φιλοξένησε στο πιο δυνατό φιλικό από τα τρία τον φιλόδοξο φέτος Πλατανιά ο οποίος βρίσκετε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League 2 και έχασε με 2-0.
Το Σάββατο στις 16:00 θα παίξει και πάλι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» φιλοξενώντας την ομάδα του Σπηλίου. Στη συνέχεια οι παίκτες θα πάρουν διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τρίτη που θα δώσουν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά με την Μικτή Κρήτης στις 16:00. Με το φιλικό θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ηρόδοτο στην Νέα Αλικαρνασσό.
Ο προπονητής της Επισκοπής, Χρήστος Βασιλείου, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόκριση στον Τελικό του κυπέλλου μιλώντας στο aoepiskopis.gr:
«Δεν έγινε καλό παιχνίδι, εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε και προηγηθήκαμε γρήγορα με 2-0. Κάποιοι πίστεψαν ότι εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Κρατάμε την πρόκριση και πάμε στον τελικό για να προσπαθήσουμε να πάρουμε το κύπελλο. Μπορεί να παίζουμε μια κατηγορία παραπάνω από τον αντίπαλο μας αλλά στον τελικό αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Στον τελικό δεν υπάρχουν φαβορί, χρειάζεται προσοχή. Στα πρωτάθλημα απομένουν έξι παιχνίδια, και στόχος μας είναι το 6χ6 και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, οφείλουμε να το παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου