Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Οι διαιτητές και το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής





 .                                                                                      
alt
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές  που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας 2010-2011 στις 20 Μαρτίου 2011 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.Ο Ευάγγελος Χαραλαμπάκης από τον Σύνδεσμο Ηρακλείου θα διευθύνει το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στον Κρουσώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Γιούχτα.
Ο Γιάννης Μπινιχάκης από τα Λασίθι θα «σφυρίξει» στ’ Ανώγεια στην αναμέτρηση του Αετού με τον ΠΟΑ και ο Κυριάκος Ντοκάκης από τα Χανιά θα βρεθεί στη Βιάννο, στο παιχνίδι του Πατούχα με την Ιεράπετρα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής που θα γίνει την Κυριακή 20/3, με τους αγώνες να ξεκινούν στις 4:00:
Πατούχας  - Ιεράπετρα: Κ. Ντοκάκης, Ν. Δρακάκης, Εμμ. Μαρνέζος (Χανίων). Παρατηρητής: Δ. Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου).
Επισκοπή – Ασίτες: Εμμ. Κανελάκης, Ι. Πασσάς, Ι. Παναγέα (Χανίων). Παρατηρητής: Εμμ. Παπαδάκης (Λασιθίου).
ΠΑΟ Κρουσώνα – Γιούχτας: Ευαγγ. Χαραλαμπάκης, Θ. Αδαμάκης, Ι. Στεργαλλάς (Ηρακλείου). Παρατηρητής: Γ. Σταφυλαράκης (Χανίων).
Πανακρωτηριακός – Ηρόδοτος: Γ. Σταυρουλάκης, Χρ. Παπαδόπουλος, Βίκτωρας Τωβίλ (Ρεθύμνου). Παρατηρητής: Εμμ. Πνευματικάκης (Λασιθίου). 
Αετός Ανωγείων – ΠΟΑ: Γ. Μπινιχάκης, Γ. Δρακωνάκης, Εμμ. Φινοκαλιώτης (Λασιθίου). Παρατηρητής: Γ. Χατζιδάκης (Χανίων).
Ρούβας – Ακρίτας: Χ. Σωτηριάδης, Μ. Παπαδοπετράκης, Εμμ. Μουσουράκης (Λασιθίου). Παρατηρητής: Γ. Κοντογιάννης (Ρεθύμνου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου