Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Οι Ασίτες έσπρωξαν στο γκρεμό τον Πανακρωτηριακό (2-0) (VIDEO)

Την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα συνέχισε η ομάδα των Ασιτών που κατάφερε να επικρατήσει σήμερα στην έδρα της του Πανακρωτηριακού με 2-0 βυθίζοντας στη βαθμολογία την ομάδα από το Ακρωτήρι που πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν την μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 35΄με τον Παπαδομανωλάκη να αστοχεί σε πέναλτι. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Ασίτες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 60΄ με τον Οικονομάκη για να έρθει το γκολ του Φραγκίσκου Ποτηράκη στο 78΄ να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Ασίτες : Ζαχαριουδάκης, Γ. Ρουμπάκης (92’ Θεοχαράκης), Ιατράκης, Αποστολάκης, Δεληστεφανής, Οικονομάκης, Σ. Ρουμπάκης, Τσερεβελάκης (90’ Χριστοδουλάκης), Ποτηράκης, Μανιαδάκης (83’ Κ. Ρουμπάκης), Σταυρακάκης.
Πανακρωτηριακός : Ορφανουδάκης, Πενταράκης, Αδαμόπουλος, Κριάρης (75’ Μιχαήλ), Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης (78’ Μαυριγιαννάκης), Χατζής, Μπασιαδάκης, Λιονάκης, Παπαδομανωλάκης, Δαμανάκης (55’ Ψαράκης).
Δείτε φάσεις και δηλώσεις απ΄την αναμέτρηση στο βίντεο που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου