Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Εκπέμπει SOS η διοίκηση της ΠΕ Ρεθύμνου

Επιστολή που απευθύνεται σε όλους τους Ρεθυμνιώτες εξέδωσε η διοίκηση της ΠΕ Ρεθύμνου και τους φέρνει προ των ευθυνών τους, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Στην επιστολή της η διοίκηση της ΠΕΡ επιτίθεται σε όλους κατακρίνουν την ομάδα, ενώ καλεί όσους θέλουν να εμπλακούν στο ΔΣ να το κάνουν για να βρεθεί μια διέξοδος και να μην οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα.


Αναλυτικά η επιστολή της διοίκησης της ΠΕ Ρεθύμνου:
«Φίλαθλε Ρεθυμνιώτη,
Η Διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Ρεθύμνου, καιρό τώρα, υπομένει την έξωθεν και έσωθεν κριτική και απαξία για το έργο που έχει συντελεστεί στην Ένωση, όσων επιμένουν να ξεχνούν ότι:
α. Υπό τη σκέπη της βρίσκονται τρεις ομάδες (ΠΕΡ, Ρέθυμνο 2010, Κεραυνός)
β. Η ΠΕΡ κατόρθωσε σε αντίξοες συνθήκες να διατηρήσει τη θέση της στην Δ Εθνική
γ. Διακόσια τρία Ρεθεμνιωτόπουλα αθλούνται στις Ακαδημίες της.
Αυτά δεν είναι δυνατόν να τα αμφισβητήσει κανείς και είναι φυσικό ότι στην προσπάθειά μας να οργανώσουμε τα παραπάνω και αβλεψίες και λάθος κινήσεις έχουμε κάνει. Είναι θεμιτό να γίνονται λάθη, γιατί λάθη κάνει όποιος δουλεύει. Εκείνο που είναι αθέμιτο, είναι ο πόλεμος και η απαξίωση που δεχόμαστε από όλους, ο μηδενισμός κάθε προσπάθειάς μας, παρά το γεγονός ότι τα μέλη του συμβουλίου έχουμε ξοδέψει (μόνο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο) 97.000 € και ατελείωτες ώρες δουλειάς. Πού ήταν αυτές τις ώρες όσοι, εκ του ασφαλούς, ασκούν κριτική; Ποια δουλειά και ποια χρήματα προσέφεραν στην ομάδα; Πόσοι από αυτούς ήρθαν στα παιχνίδια της ομάδας πληρώνοντας το ελάχιστο, το εισιτήριό τους; Πόσοι στους χορούς και στις συγκεντρώσεις που έχουμε κάνει; Και τώρα που η Ένωση βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή που είναι όσοι ισχυρίζονται ότι ενδιαφέρονται για το καλό της (προπονητές, παίκτες, παράγοντες, φίλαθλοι); Πού κρύβονται την ώρα των αποφάσεων; Γιατί δεν ανταποκρίνονται στα αλλεπάλληλα καλέσματά μας;
Εμείς, παρά τα λάθη μας, είμαστε εδώ. Και δεν είμαστε εδώ ούτε για τη δόξα, ούτε για τα κέρδη. Όσα χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε, τα διαθέτουμε. Παραπάνω δεν μπορούμε, γιατί ούτε υπήρξαμε, ούτε θα γίνουμε ξαφνικά Κροίσοι. Θεωρούμε, όμως,  ότι δεν είναι μόνο τα χρήματα που φτιάχνουν τις ομάδες, αλλά η ψυχή και η σύμπνοια στους κόλπους τους. Και τα τελευταία, δυστυχώς, είναι που λείπουν περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα. Αν εμείς, είμαστε η αιτία γι αυτό, πρόθυμα παραχωρούμε τη θέση μας σε όποιον το ζητήσει.
Για μια ακόμη φορά καλούμε να έρθουν παράγοντες, προπονητές, παίκτες, παλιοί και νέοι. Καλούμε όσους ισχυρίζονται ότι αγαπούν την ομάδα. Όσους μπορούν να προσφέρουν όχι με τα χρήματά τους, αλλά κυρίως με τις ιδέες τους και την προσωπική τους δουλειά. Τους περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 21.00 στα γραφεία του συλλόγου μας. Και αυτή θα είναι και η τελευταία ευκαιρία για όσους πονάνε την ομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση, την Τρίτη 12 Ιουλίου, θα αναγκαστούμε να καταθέσουμε τα Δελτία και τα Καταστατικά των Συλλόγων. Ιδού η Ρόδος…
Το Δ.Σ. της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Ρεθύμνου».


Asion Lithos:
Η παράδοση συναντά την άνεση και την πολυτέλεια στις παραδοσιακές
βίλες που βρίσκονται στον οικισμό των Κάτω Ασιτών, μόλις 20 χιλιόμετρα
από την πρωτεύουσα του Ηρακλείου (Κρήτης). Σε ένα χώρο φυσικής
ομορφιάς, ένα συγκρότημα από 2 αυτόνομες βίλες πλήρως εξοπλισμένες,
που συνδυάζουν την πέτρα και το ξύλο και όλα όσα ένας επισκέπτης
επιθυμεί για ησυχία, φυσικό περιβάλλον, υπέροχη θέα, πολυτέλεια και
παράδοση..
Έτοιμοι για κράτηση; Επιλέξτε δωμάτιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου