Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωσε Λουλιάδη ο Ζαρός

Παίκτης του Νερό Ζαρός είναι και επίσημα ο Μάκης Λουλιάδης, που αφήνει μετά από πολλά χρόνια τον Γιούχτα για χάρη των πρωταθλητών της Α1 ΕΠΣΗ. 
 .
Ο Μάκης Λουλιάδης
Ο Μεσσαρίτικος σύλλογος ανακοίνωσε επίσης και τους Διγενή, Καλεμάκη, Καλαφάτη , ενώ στην ανακοίνωση, ευχαριστεί τον Μπάμπη Νικολακάκη για την προσφορά του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Ο Α.Ο νερό ΖΑΡΟΣ, ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών μετά και την ολοκλήρωση των τελευταίων εκκρεμοτήτων για την μεταγραφή τους. Στον Α.Ο νερό ΖΑΡΟΣ θα αγωνίζονται την νέα ποδοσφαιρική χρονιά οι: Διγενής Λευτέρης, Καλεμάκης Μανόλης, Καλαφάτης Μιχάλης και Λουλιάδης Μάκης. Οι ποδοσφαιριστές κατά την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν σε Ηρόδοτο, Εργοτέλη Κ21 , Ερμή Ζωνιανών και Γιούχτα αντίστοιχα, ενώ οι Καλαφάτης και Καλεμάκης αγωνίζονται και στην κατηγορία των “μικρών”.Ανακοινώνεται επίσης, η λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νικολακάκη Λάμπη ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας του ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Η Διοίκηση του Α.Ο νερό ΖΑΡΟΣ πρότεινε στον ποδοσφαιριστή την συνέχιση της συνεργασίας και στη νέα κατηγορία, όμως η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών δεν επέτρεψε την συνεργασία. Ο Α.Ο νερό ΖΑΡΟΣ, ευχαριστεί τον Λάμπη Νικολακάκη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή πορεία σε προσωπικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο.
Α.Ο νερά ΖΑΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου