Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Στα Χανιά ο Μανόλης Τζανάκης και ο Μύρωνας Ανωγειανάκης.

Τις δύο πρώτες του μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΑΟΧ .Πρόκειται για τον Μύρωνα Ανωγειανάκη και τον Μανώλη Τζανάκη ενώ αναμένονται και τα ονόματα ακόμη δύο μέσα στο Σαββατοκύριακο.
 
Με την φανέλα του ο Α.Ο. Χανιά θα αγωνίζεται πλέον ο νεαρός ποδοσφαιριστής Μανόλης Τζανάκης.

Ο 20χρονος αμυντικός παρά το γεγονός οτι ήταν το μήλο της έριδος για 3 ομάδες (Ρούβας, Χερσόνησος, Ασίτες), επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην χανιώτικη ομάδα. Ο Τζανάκης είναι γεννημένος στις 4/4/1991 και πρόκειται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει ο ΠΑΝΟΜ τα τελευταία χρόνια. Η απόκτηση του έγινε μετά και από εισήγηση του προπονητή Γιάννη Πετράκη Ο Τζανάκης αγωνίζεται και στη θέση του δεξιού μέσου".

Ανοίξτε λογαριασμό στη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

 
Με τη φανέλα του ΑΟΧ θα αγωνίζεται άλλος ένας Ηρακλειώτης. Πρόκειται για το Μύρωνα Ανωγειανάκη που συμφώνησε χθες με τους υπεύθυνους του συλλόγου .
Η σχετική ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την απόκτηση του 20 χρόνου ποδοσφαιριστή Μύρωνα Ανωγειανάκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ – χαφ είχε αγωνισθεί στον Εργοτελη, ενώ κατά την διάρκεια της περιόδου που πέρασε ήταν βασικότατο στέλεχος της ομάδας της Ρόδου με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια συμβάλλοντας με την παρουσία του στη διεκδίκηση μέχρι τέλους της ανόδου για την μεγαλύτερη κατηγορία. Οι συμπαίκτες του στον ΑΟΧ είχαν την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσουν πέρυσι ως αντίπαλο. Ο Ανωγειανάκης γεννήθηκε στις 17-11-1991 και αγωνίζεται ως μικρός. Η απόκτηση του έγινε μετά από εισήγηση του προπονητή Γιάννη Πετράκη και τις μεθοδευμένες κινήσεις της επιτροπής μετεγγραφών. Το νέο απόκτημα του ΑΟΧ θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του, στη θέση που αγωνίζεται".

Εσύ,πόσο πληρώνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου