Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Πατούχας : Παρέμεινε ο Χωματάς - επαφή με Χατζάκη και Γκινή

Την εστία του Πατούχα θα υπερασπίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Χωματάς. 

Ο νεαρός τερματοφύλακας το προηγούμενο διάστημα δεν είχε αποδεχτεί την αρχική πρόταση της ομάδας της Βιάννου όμως η νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση της διοίκησης του Πατούχα ικανοποίησε και τις απαιτήσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο συγκρότημα του Λάκη Καργιωτάκη. 

Η παραμονή του Χωματά λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα για τον προπονητή της ομάδας που πλέον αναζητάει έναν και όχι δύο τερματοφύλακες για να ολοκληρώσει τις προσθήκες της η ομάδα της Βιάννου για τις θέσεις κάτω από τα δοκάρια. 
Ο Λάκης Καργιωτάκης εξετάζει τις περιπτώσεις του Αλευρά που αγωνίστηκε πέρυσι με επιτυχία στο Περιφερειακό πρωτάθλημα με την ομάδα της Ιεράπετρας και του Κάργατζη που έμεινε ελεύθερος απ΄τον Ηρόδοτο.
 
Και ο Καταχανάκης στη λίστα
Στην ομάδα προτάθηκε από μάνατζερ και ο νεαρός τερματοφύλακας Καταχανάκης που έμεινε ελεύθερος από την Ένωση Μιδέας όπου ήταν βασικός. Η ομάδα της Πελοπονήσου πρωταγωνίστησε φέτος στο περιφερειακό και έχασε την άνοδο από τη Μαγούλα. Έγινε μια πρ4ώτη επαφή με τον ποδοσφαιριστή και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες.
 
Κοντά στον Πατούχα ο Χατζάκης - Μιλάει και με Γκινή
Ο 27χρονος αμυντικός της Ιεράπετρας Νίκος Χατζάκης χθες πήγε στο Ηράκλειο και συζήτησε με την διοίκηση του Πατούχα, το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Βιάννου και από ότι φαίνεται πολύ δύσκολα θα αρνηθεί  την δελεαστική πρόταση που του έγινε. Η οριστική απάντηση του θα δοθεί την Τετάρτη, αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιζε όλα αυτά τα χρόνια χωρίς χρήματα, για την φανέλα της Αναγέννησης και της Ιεράπετρας F.C. παρά την τεράστια αξία και ποιότητα του, θα μπορούσαμε να πούμε ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, να ανταμειφθεί.
Εκτός τον Χατζάκη στη Βιάννο καλοβλέπουν και τη περίπτωση του Φανούρη Γκινή. Ο Ροδίτης μέσος έκανε σούπερ σεζόν με την Ιεράπετρα και οι άνθρωποι του Πατούχα θα τον ήθελαν στην ομάδα τους. Η επαφή έγινε και ο νεαρός μέσος αναμένεται να απαντήσει τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου