Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - Ανανέωσε ο Χατζής, κοντά ο Σεληνιωτάκης

Κάτοικος Αλικαρνασσού θα παραμείνει ο Σεραφείμ Χατζής ενώ ο Ηρόδοτος "πρεσάρει" τον Σεληνιωτάκη για να έρθει δανεικός.Ο έμπειρος επιθετικός συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλόγου και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ γνωστοποίησε τις προθέσεις του και στον προπονητή του Ηροδότου Νίκο Ανδριανάκη.

Το μοναδικό ενδεχόμενο για να μην παραμείνει στον Ηρόδοτο θα είναι αυτό της μετάθεσης καθώς ο Σεραφείμ Χατζής είναι πυροσβέστης και υπηρετεί την θητεία του στο Ηράκλειο.

Έτοιμοι για κράτηση; Επιλέξτε δωμάτιο

Κατά συνέπεια, οι "κυανόλευκοι" κατάφεραν μέσα σε λίγες ημέρες να κλείσουν αρκετά εσωτερικά ζητήματα όπως η παραμονή ακόμα των Μπαλάφα, Φράγκου. Όσον αφορά τον Γιάννη Κοζυράκη, ο ακραίος μεσοαμυντικός δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έγινε και στην διοίκηση του συλλόγου θα περιμένουν.

Συν τοις άλλοις, ο Ηρόδοτος ζήτησε από τον Εργοτέλη ως δανεικό τον Σεληνιωτάκη με τους "κιτρινόμαυρους" να απαντούν θετικά και πλέον η μεταγραφή του εξαρτάται από τον ίδιο το νεαρό αμυντικό. Ο ίδιος δεν δείχνει αρνητικός και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Παράλληλα, ο Ηρόδοτος προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφή για τη νέα περίοδο καθώς συμφώνησε με τον Γιώργο Πετράκη. Ο πρώην αμυντικός του ΠΟΑ "έδωσε τα χέρια" με την διοίκηση των "κυανόλευκων" και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την οπισθοφυλακή στο νέο πρωτάθλημα.(athleticradio.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου