Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Κανονικά κατεβαίνει η ΠΕ Ρεθύμνου

Την απόφαση να στηριχθεί με τον πιο δυναμικό τρόπο το εγχείρημα της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Ρεθύμνου πήραν χθες οι παράγοντες της ομάδας.

Η συνάντηση κύλησε σε πολύ καλό κλίμα, αν και νέα πρόσωπα δεν εμφανίστηκαν, πέρα από την παρουσία δύο φίλων της ομάδας των Μανόλη Καλυβιανάκη και Γιάννη Καλλιτσουνάκη, οι οποίοι εξέθεσαν τις απόψεις τους περί του θέματος. Η απόφαση είναι να κατέβει και να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, όπως να κατέβουν να αγωνιστούν και οι υπόλοιπες ομάδες. Από αυτή τη διαδικασία επέλεξαν αρχικά να απέχουν οι Γιάννης Κουνδουράκης, Κώστας Σαββάκης, ενώ αμφιταλαντεύεται ο Λεωνίδας Πισκοπάκης.
Έτοιμοι για κράτηση; Οι διοικούντες της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Ρεθύμνου πιάνουν αμέσως δουλειά με πρώτο μέλημα τους να βρουν τον τεχνικό που θα καθοδηγήσει την ομάδα στην Δ’ Εθνική. Μάλιστα χθες τα μεσάνυχτα ήρθαν σε επαφή με τον Θανάση Πετράκη, καταθέτοντας του συγκεκριμένη πρόταση για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Ο έμπειρος Ρεθυμνιώτης τεχνικός άκουσε με προσοχή τις απόψεις και την φιλοσοφία της διοίκησης της ΠΕ Ρεθύμνου και επιφυλάχθηκε να απαντήσει μέχρι σήμερα σε αυτή την πρόταση. Σίγουρα το προφίλ του Πετράκη, η σοβαρότητα και οι γνώσεις του εκτιμήθηκαν υπέρ του δέοντος, υπερισχύοντας της σχετικής απειρίας του από τα δεδομένα της κατηγορίας.

Εφόσον, η απάντηση του Θανάση Πετράκη είναι θετική τότε, αμέσως ξεκινάει η διαδικασία πλαισίωσης του με τους τεχνικούς που θα αναλάβουν την τεχνική καθοδήγηση των υπόλοιπων ομάδων (Ρέθυμνο 2010, Κεραυνός), αλλά και των ακαδημιών της ομάδας.
(Πηγη: topikokritis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου