Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Mε υψηλούς στόχους ξεκίνησε η Χερσόνησος !


Με αρκετά νέα πρόσωπα η Χερσόνησος επέστρεψε στο περειφερειακό μετά από 3 χρόνια ξεκινώντας την χρονιά με υψηλούς στόχους.

Άλλαξε κατηγορία, άλλαξε διοίκηση και πρόεδρο, άλλαξε και αρκετούς παίκτες, αλλά πάνω απ’ όλα άλλαξε νοοτροπία, η Χερσόνησος.

Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από την πρώτη συγκέντρωση που έγινε το Σάββατο κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύθηκαν οι στόχοι της ομάδας στο Περιφερειακό (θα είναι πρωταγωνιστικοί), αλλά το κυριότερο αποσαφηνίστηκε ότι δεν ενδιαφέρει η παραμονή στη Γ΄ Εθνική (θα μπορούσε λόγω του υποβιβασμού αρκετών ομάδων λόγω πλαστών), καθώς ο μεγαλύτερος στόχος της ομάδας είναι η ανάκτηση του καλού προσώπου σε διοικητικό επίπεδο με την ταυτόχρονη αποπληρωμή των χρεών.

Από αγωνιστικής πλευράς έχουν αλλάξει πολλά, καθώς παρέμεινε η «ραχοκοκαλιά» της ομάδας (Κίτσας, Βλάχος, Μαραγκουδάκης, Σωμαράκης, Μάσελης, Ανωγειαννάκης, Χαλκιαδάκης, Μουντράκης, Αριστεινίδης), ενώ αποκτήθηκαν οι Π. Αριστεινίδης (Εθνικός), Χαλκιαδάκης (Ν. Εργοτέλη), Βυνιχάκης, Τζανάκης (ΠΑΝΟΜ), ενώ η πιο σημαντική ενίσχυση ήρθε από τον Ρούβα με τους Πατελή και Γουργιώτη.
Εσύ,πόσο πληρώνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;
Επίσης στην ομάδα προωθήθηκαν από την Ανάληψη και οι Παπουτσάκης, Καρδάφης, Χαριτάκης, Μηλάκης και σύντομα ο Γ. Τσάλος. Αναφορικά με τους μεταγραφικούς στόχους, οι άνθρωποι της Χερσονήσου είναι σε «ανοικτή γραμμή» με τον τερματοφύλακα Καλαϊτζίδη, τους Δεληθωμαΐδη, Πυθαρούλη, το νεαρό τερματοφύλακα Γ. Πουλάκη, ενώ «ενεργοποιείται» και το ενδιαφέρον για τον Ανδρέα Πατρίκιο, που είχε δοκιμαστεί παλιότερα.(athleticradio.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου