Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Bασίλης Καραΐσκος: "Θα πάμε καλύτερα από πέρσι"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο athleticradio.gr μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίς του με την ομάδα του Κρουσσώνα και δήλωσε αισιόδος για τη νέα χρονιά.
Εσύ,πόσο πληρώνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;
Ο Bασίλης Καραΐσκος

Αναλυτικά όσα δήλωσε o Bασίλης Καραΐσκος:
"H αλήθεια είναι πως είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή τα οποία τακτοποιήθηκαν. Πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα από πέρσι. Μπήκαν κάποιοι άνθρωποι στην διοίκηση, οι οποίοι ήταν κοντά στην ομάδα και πλέον τρέχουν όλοι για τον ΠΑΟΚ και δεν μένουν όλα να τα κάνει ένας άνθρωπος. Είμαι αρκετά αισιόδοξος. Έχουν φύγει κάποιοι παίκτες, κοιτάμε να τους αντικαταστήσουμε ώστε να είμαστε πανέτοιμοι τη νέα σεζόν. Θεωρώ πως είναι θετικό για όλες τις ομάδες και το γεγονός πως μειώνεται ο αριθμός των μικρών καθώς δεν κέρδισε κάτι κανείς από αυτή την ιστορία.".




Asion Lithos: Η παράδοση συναντά την άνεση και την πολυτέλεια στις παραδοσιακές βίλες που βρίσκονται στον οικισμό των Κάτω Ασιτών, μόλις 20 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Ηρακλείου (Κρήτης). Σε ένα χώρο φυσικής ομορφιάς, ένα συγκρότημα από 2 αυτόνομες βίλες πλήρως εξοπλισμένες, που συνδυάζουν την πέτρα και το ξύλο και όλα όσα ένας επισκέπτης επιθυμεί για ησυχία, φυσικό περιβάλλον, υπέροχη θέα, πολυτέλεια και παράδοση.. Έτοιμοι για κράτηση; Επιλέξτε δωμάτιο
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου