Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Πε Ρεθύμνου: Προς αποχώρηση από την Δ’ Εθνική!

 
Ανατροπή όλων των δεδομένων είχαμε μέσα σε διάστημα λίγων ωρών στην Ποδοσφαιρική Ένωση Ρεθύμνου και πλέον η αδυναμία συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής φαντάζει ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο.
 


Εσύ,πόσο πληρώνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;

Οι εξελίξεις μετά από την αρνητική απάντηση του Θανάση Πετράκη χθες, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, φαίνεται πως θα είναι αλυσιδωτές.
Πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την Ποδοσφαιρική Ένωση Ρεθύμνου και αποτυπώνονται πλήρως στην ατάκα του προέδρου της κ. Κώστα Παπαδάκη, «Προσπαθούμε, αλλά δεν μπορούμε να αναστήσουμε ένα νεκρό , δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΕ Ρεθύμνου, ο οποίος βρήκε τοίχο σε όποια προσπάθεια και αν έκανε να επιφέρει σύμπνοια και να βρεθεί μία λύση για την ομάδα.
«Αφού δεν το θέλει κανείς παράγοντας, ποδοσφαιριστής ή φίλαθλος δεν μπορούμε να διατηρήσουμε την κατάσταση με μηχανική υποστήριξη, που κάποια στιγμή θα παύσει και αυτή και θα έλθει το μοιραίο».

Από τα λόγια του κ. Κώστα Παπαδάκη, παραπέμπουν σε ραγδαίες εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Το σκηνικό έχει αλλάξει και η ΠΕ Ρεθύμνου, μόνο με ένα θαύμα θα κατέλθει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά μέσα στο Σαββατοκύριακο, με την τελευταία συνάντηση που θα προκύψει με τους διοικούντες την ομάδα. Όμως κοντεύουμε 20 Ιουλίου και αυτή τη στιγμή στην ΠΕ Ρεθύμνου το μόνο που υπάρχει είναι η διοίκηση. Δεν υπάρχει προπονητής, υπάρχουν ελάχιστοι παίκτες, αφού οι περισσότεροι έχουν πάει για άλλες πολιτείες.
Τα επόμενα 24ώρα θα κρίνουν την ακριβή στάση της διοίκησης της ΠΕ Ρεθύμνου, για το αν θα προχωρήσει συμμετέχοντας μόνο στα τοπικά πρωταθλήματα ή θα υπάρξει ακόμη και διάσπαση των δύο σωματείων που προχώρησαν πριν από ένα χρόνο στην συγχώνευση, του Ρεθυμνιακού και του Αστέρα Ρεθύμνου. Χωρίς να αποκλειστεί ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης του Δ.Σ. της ΠΕ Ρεθύμνου, με την κατάθεση των δελτίων των ποδοσφαιριστών και των καταστατικών των συλλόγων... ΠΗΓΗ:hxosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου