Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ασή Γωνιά: Απέκτησε Δοντσίδη, ακολουθεί Καραδάκης

Έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή και «μηχανάκι» στην μεσαία γραμμή έβαλε στο δυναμικό της Ασή Γωνιά με την απόκτηση του Δημήτρη Δοντσίδη.

  Εσύ,πόσο πληρώνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;

Ο 35χρονος αμυντικός χαφ αγωνίστηκε φέτος στον Κισαμικό αλλά αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας του Γιάννη Κατσούλη κι έτσι επιστρέφει στο Περιφερειακό μετά από ένα χρόνο απουσίας.
Ο Δοντσίδης έγινε «Κρητικός» το 2003 για λογαριασμό του Αστέρα Ρεθύμνου και ακολούθησε η παρουσία του με επιτυχία σε Αστέρα Χαλέπας, Πλατανιά, Ακρίτα και μέχρι πρόσφατα στον Κισαμικό.
Πέρα από τον έμπειρο μέσο η ομάδα του Απόκορωνα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία και με τους Δ. Δελήμπαση, Α. Δελήμπαση και Μανωλακάκη, ενώ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του Νίκου Καραδάκη περιμένοντας και την απάντηση του Σπύρου Χαρατσή.
Από το ρόστερ που οδήγησε την ομάδα στον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΡ έχουν ανανεώσει μέχρι τώρα οι Δημητριάδης και Αντουράκης.(flashnews.gr).




Asion Lithos: Η παράδοση συναντά την άνεση και την πολυτέλεια στις παραδοσιακές βίλες που βρίσκονται στον οικισμό των Κάτω Ασιτών, μόλις 20 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Ηρακλείου (Κρήτης). Σε ένα χώρο φυσικής ομορφιάς, ένα συγκρότημα από 2 αυτόνομες βίλες πλήρως εξοπλισμένες, που συνδυάζουν την πέτρα και το ξύλο και όλα όσα ένας επισκέπτης επιθυμεί για ησυχία, φυσικό περιβάλλον, υπέροχη θέα, πολυτέλεια και παράδοση.. Έτοιμοι για κράτηση; Επιλέξτε δωμάτιο
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου