Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Π.Ε. Ρεθύμνου: Πέντε ανανεώσεις και μία μεταγραφή

Όπως είχε προαναγγείλει η διοίκηση της Π.Ε. Ρεθύμνου ξεκίνησε θετικά τις επαφές της με ποδοσφαιριστές όσον αφορά τόσο το μέτωπο των ανανεώσεων όσο και αυτό των μεταγραφών. Η ρεθυμνιώτικη ομάδα ανανέωσε τη συνεργασία της με πέντε παίκτες, επικύρωσε την επιστροφή δύο και επισημοποίησε και μία μεταγραφή.



Οι Γιάννης Κουρνιανός, Σωκράτης Κουνδουράκης, Δημήτρης Κωστόπουλος, Μάριος Καριαβασάμ και Μάρκος Σπανουδάκης παραμένουν «κάτοικοι» Σοχώρας, ενώ οι Ντίνος Τζιλιγκάκης και Μιχάλης Μουτζούρης επέστρεψαν στην πρώτη ομάδα της ΠΕΡ από το Ρέθυμνο 2010. Παράλληλα το συγκρότημα του Μιχάλη Τριχάκη προχώρησε και στην απόκτηση του τερματοφύλάκα Αντώνη Μαρινάκη από την Πηγή.

Οι συζητήσεις των διοικούντων την Π.Ε. Ρεθύμνου θα συνεχιστούν το βράδυ του Σαββάτου όπου σειρά παίρνουν οι Μύρως Δασκαλάκης, Μαρίνος Ξενικάκης, Μιχάλης Σαριδάκης από το υπάρχον ρόστερ αλλά και ο Φώτης Ξενικάκης με σκοπό να προωθηθεί από το Ρέθυμνο 2010 μαζί με τον Νίκο Μπαρκάτσα, που έπαιξε στους «κυανοκίτρινους» το πρώτο εξάμηνο της περασμένης σεζόν αλλά στην συνέχεια «μετακόμισε» στον Ψηλορείτη.

Την Κυριακή (24/7) θα συνεχιστούν οι συναντήσεις της διοίκησης του Ρεθύμνου με αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές.(topikokritis.gr)

Έτοιμοι για κράτηση; Επιλέξτε δωμάτιο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου