Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

«Φύλλο και φτερό» το Ρέθυμνο

Διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την περσινή σεζόν αναμένεται να δείξει ο ΠΕ Ρεθύμνου, αφού το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου παρουσιάζει έντονες διαφοροποιήσεις. Τα οικονομικά προβλήματα, που άρχισαν να «πληγώνουν» τον σύλλογο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, έχουν αφήσει αισθητά σημάδια, καθώς λίγο πριν την έναρξη της φετινής προετοιμασίας, μετράει αρκετές απώλειες.

Ήδη 8 παίκτες που στελέχωσαν τον βασικό κορμό της ομάδας την προηγούμενη περίοδο, έχουν συμφωνήσει με άλλες ομάδες, ενώ στη χθεσινή συνάντηση παικτών και διοίκησης δεν ξεκαθάρισε το τοπίο.
Συγκεκριμένα, τον δρόμο προς την Επισκοπή τράβηξαν οι Ανδρέας Μικρόπουλος, Φίλιππος Μουρτζανός και Ηλίας Χνάρης. Στην «νεοφώτιστη» Ασή Γωνιά επέλεξαν να συνεχίσουν οι Γιώργος Μανωλακάκης, Αλέξης Δελήμπασης, Μάρκος Κλαψινός και Γιώργος Τσικαλάς, ενώ στις Ασίτες «μετακόμισε» ο Γιάννης Μιχελιδάκης.

Εσύ,πόσο πληρώνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;



Όσον αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, ο Θανάσης Πετράκης δείχνει πρόθυμος να συνδράμει στη δύσκολη προσπάθεια που ξεκινάει, αφού όμως πρώτα ξεκαθαρίσει το έμψυχο δυναμικό πάνω στο οποίο θα δουλέψει. Στη χθεσινή συνάντηση η διοίκηση ανακοίνωσε την πρόθεση της να ανανεώσει με τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές, αφού πρώτα ξεπληρωθούν και συμφωνήσουν σε νέα οικονομική βάση. Η παραμονή των παικτών είναι και ο βασικός όρος που έθεσε ο Θανάσης Πετράκης, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, με την απάντηση του να αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου