Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Πατούχας: Αρχή με Καστελιανάκη

Την πρώτη του μεταγραφή με παίκτη που κάνει τη διαφορά στην επίθεση ανακοίνωσε ο Πατούχας. Ο Άγγελος Καστελιανάκης μετά το "διαζύγιό" του με τον ΠΟΑ, θα αγωνίζεται του χρόνου στην ομάδα της Βιάννου.
Εκεί θα έχει για συμπαίκτη τον αδερφό του Γιάννη Καστελιανάκη, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πατούχα. Τα αδέρφια Καστελιανάκη είχαν αγωνιστεί και πάλι ως συμπαίκτες στον ΠΑΝΟΜ, την περίοδο 2006-07. Μετά την αποχώρησή του από τον ΠΟΑ, για τον Άγγελο Καστελιανάκη είχε ενδιαφερθεί ο Ζαρός αλλά τελικά ο Πατούχας απέσπασε το "ναι" του νεαρού επιθετικού.(ΠΗΓΗ: topikokritis.gr).



Asion Lithos: Η παράδοση συναντά την άνεση και την πολυτέλεια στις παραδοσιακές βίλες που βρίσκονται στον οικισμό των Κάτω Ασιτών, μόλις 20 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Ηρακλείου (Κρήτης). Σε ένα χώρο φυσικής ομορφιάς, ένα συγκρότημα από 2 αυτόνομες βίλες πλήρως εξοπλισμένες, που συνδυάζουν την πέτρα και το ξύλο και όλα όσα ένας επισκέπτης επιθυμεί για ησυχία, φυσικό περιβάλλον, υπέροχη θέα, πολυτέλεια και παράδοση.. Έτοιμοι για κράτηση; Επιλέξτε δωμάτιο
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου