Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ασίτες: Μια ανάσα από Μιχελιδάκη

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη μεταγραφής βρίσκονται οι Ασίτες. Οι διαπραγματεύσεις που γίνονται αρκετό καιρό με τον Γιάννη Μιχελιδάκη δείχνουν να τελειώνουν και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός κατά πάσα πιθανότητα θα φοράει την ερχόμενη περίοδο τα "κιτρινοπράσινα".

Η διοίκηση των Ασιτών και ο ποδοσφαιριστής ήρθαν σήμερα σε κατ΄ αρχήν συμφωνία και τη Δευτέρα θα γίνουν τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ο Γιάννης Μιχελιδάκης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στον Εργοτέλη, όπου και ανήκει ακόμη. Τα προηγούμενα χρόνια λόγω Πανεπιστημιακών σπουδών στην Οικονομική σχολή στο Ρέθυμνο, δόθηκε δανεικός και προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Αστέρα Ρεθύμνου, στην Επισκοπή και την περσινή περίοδο στο Ρέθυμνο. Την περίοδο 2010/11 με τα χρώματα της Π.Ε Ρεθύμνου σημείωσε 4 τέρματα στο πρωτάθλημα.

  Εσύ,πόσο πληρώνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εν λόγω παίκτης, είναι από τα σημαντικότερα ταλέντα που έχει αναδείξει το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Είναι παιδί των ακαδημιών του Εργοτέλη και μάλιστα είχε φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στις Μικτές ΕΠΣΗ. Τα τελευταία χρόνια έδωσε περισσότερο «βάρος» στις σπουδές του και αυτός, ήταν ένας σημαντικός λόγος που δεν έχει κάνει το μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Αναμφίβολα, είναι ένας ποδοσφαιριστής, που μπορεί να δώσει πάρα πολλές λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή των Ασιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου