Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Δ' Εθνική: Οριστικά 3 μικροί στην 11άδα και 8 ομάδες στα τοπικά

Σίγουρη η αναδιάρθρωση στη Δ'  Εθνική

Η αναδιάρθρωση θεωρείται δεδομένη για τις ριζικές αλλαγές που θα ισχύσουν από τη νέα σαιζόν στο Περιφερειακό. Έτσι δεν θα χρειαστεί η Γ.Σ. της ΕΠΟ, που θα γίνει στις 22 Ιουλίου, για να «περάσουν» οι αποφάσεις. Η εξέλιξη αυτή είναι αναγκαστική, μετά τα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν γενικά στο χώρο του ποδοσφαίρου, και τα οποία έφεραν την ΕΠΟ να πάει αρκετά πίσω στο σχεδιασμό της.

 
Τα τρία βασικά σημεία που θα ισχύσουν

1. Το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 10 ομίλους, με τον αριθμό των ομάδων σε κάθε όμιλο να διαφοροποιείται ανάλογα με το συνολικό αριθμό των ομάδων που θα προκύψουν. Αυτήν τη στιγμή υπολογίζονται συνολικά 142 ομάδες (79 που παρέμειναν στην κατηγορία, 56 ομάδες που ανέρχονται από τα τοπικά και 7 ομάδες που υποβιβάζονται από τη Γ’ Εθνική). Όμως ο αριθμός αυτός σίγουρα θα διαφοροποιηθεί, αφού θα έχουμε επιπλέον ομάδες που υποβιβάζονται από τη Γ’ Εθνική (λόγω των πλαστών ενημεροτήτων), ενώ σίγουρα θα υπάρξουν ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.




  Εσύ,πόσο πληρώνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;

2. Όπως είναι γνωστό, από τους δέκα ομίλους της Δ’ Εθνικής θα ανέβουν στη Γ’ Εθνική, μόνο οι 5 πρωταθλήτριες (με μπαράζ). Ενώ από κάθε όμιλο της Δ’ Εθνικής θα υποβιβαστούν τόσες ομάδες στα τοπικά, όσες απαιτούνται, ώστε το πρωτάθλημα της περιόδου 2012-13 να διεξαχθεί σε 6 ομίλους (κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για 8 ομάδες που θα υποβιβασθούν ανά όμιλο). Από τα τοπικά πρωταθλήματα, θα ανέβουν στη Δ’ Εθνική της περιόδου 2012-13 μόνο 28 ομάδες (με μπαράζ).
3. Σε ό,τι αφορά τα όρια ηλικιών των ποδοσφαιριστών, είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση 3 νεαρών ποδοσφαιριστών (γεννηθέντες μέχρι το 1991), ενώ οι ομάδες επιτρέπεται να έχουν στη σύνθεση τους μόνο δύο ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών.
ΠΗΓΗ: rethnea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου